ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


SEA US Marines 1024x552 300x161 H ομάδα SEA παραβίασε την ιστοσελίδα των Αμερικάνων ΠεζοναυτώνΗ γνωστή μας πια ομάδα Syrian Electronic Army απείλησε ότι θα αρχίσει χτυπήματα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών σε περίπτωση που αποφασίσουν να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας. Προς το παρόν, οι ΗΠΑ δεν έχει λάβει την απόφαση (ή έτσι ισχυρίζονται τουλάχιστον), αλλά οι hackers επιτέθηκαν ήδη στην ιστοσελίδα των Πεζοναυτών.

Η ιστοσελίδα είναι marines.com, είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Marine Corps Recruiting Command. Το ενδιαφέρον σε αυτό το deface είναι, ότι η ομάδα Syrian Electronic Army προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς πεζοναύτες ότι ο συριακός στρατός θα πρέπει να θεωρείται σύμμαχος και όχι εχθρός.
Οι hackers ουσιαστικά έστειλαν ένα μήνυμα εκ μέρους του συριακού στρατού.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα γραμμένο από τους αδελφούς σας που υπηρετούν στον συριακό στρατό, οι οποίοι έχουν πολεμούν την Al Qaeda τα τελευταία 3 χρόνια. Κατανοούμε τον πατριωτισμό και την αγάπη σας για τη χώρα σας, έτσι παρακαλούμε να κατανοήσετε την αγάπη μας για το δικό μας πατριωτισμό. Ο Obama είναι ένας προδότης που θέλει να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο για τη διάσωση των ανταρτών της Al Qaeda» «Πεζοναύτες, παρακαλώ ερευνήστε τι σκέφτονται οι σύντροφοι σας, για τη συμμαχία του Obama με την Al Qaeda εναντίον της Συρίας. Ο στρατός της Συρίας θα πρέπει να είναι σύμμαχός σας και όχι εχθρός σας». «Αρνηθείτε τις διαταγές σας και επικεντρωθείτε στην πραγματική αιτία που κάνει κάθε στρατιώτη να υπηρετήσει την πατρίδα του. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να πολεμήσετε στο πλευρό του στρατού μας και όχι εναντίον του. »
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν μέλη της ομάδας Syrian Electronic Army  στο Mashable,  εξήγησαν ότι μια στρατιωτική επίθεση θα αποτελούσε παραβίαση των διεθνών νόμων και κανονισμών.
Πηγή: iguru.gr
loading...
 
Top