ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικόΑπόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα οι “πράσινοι”, με... μαέστρο τον Μπεργκ, που πέτυχε χατ τρικ.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Παναθηναϊκός στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το τρόπαιο με νίκη 3-1 επί του Δικεφάλου του Βορρά, με μεγάλο πρωταγωνιστή το... συνήθη ύποπτο, Μάρκους Μπεργκ.
Ο Σουηδός στράικερ άνοιξε το σκορ για τους “πράσινους” στο 15' με διπλή προσπάθεια, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο από τα αριστερά, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 50' με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στην κλειστή γωνία του Γλύκου, κι ενώ όλοι περίμεναν να γυρίσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι.
Ακολούθησε ένα ακόμα γκολ για τον Παναθηναϊκό, στο 54', όταν και πάλι ο Νάνο εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Γλύκου.
Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 1-3 στο 69' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούκιτς, μετά από ανατροπή του Λίνο από τον Αμπέιντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Μπεργκ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, και στο 87' με ωραίο συρτό σουτ πέτυχε το 4-1, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 37', όταν ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του Στοχ.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο για 18η φορά στην ιστορία του, ενώ ο ΠΑΟΚ... βελτίωσε το αρνητικό ρεκόρ των χαμένων τελικών του στο Κύπελλο, φτάνοντας τους 15 χαμένους τελικούς σε σύνολο 19...
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top