ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το θαλασσινό αλάτι, ο ήλιος και το αεράκι προκαλούν «σύγχυση» στα μαλλιά σας.
Και όμως, εάν εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές συνθήκες μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα χτένισμα δροσιάς και
φρεσκάδας στην παραλία ή το beach party. Ο Αύγουστος χρειάζεται φυσικό και ανάλαφρο look, χωρίς να απαιτεί τα πολύωρα χτενίσματα μπροστά στον καθρέπτη. Οι παρακάτω προτάσεις θα χαρίζουν στυλ και ομορφιά δίπλα στη θάλασσα... που ξεπερνούν τον καιρό!

Πλεξούδα… με βρεγμένα μαλλιά, και όχι μόνο!
Οι πλεξούδες φτιάχνονται αμέσως και χωρίς κόπο, αρκεί να έχετε επιλέξει το στυλ που θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας. Γαλλική, απλή, στο πλάι ή ψαροκόκαλο; Πρόκειται για την τέλεια καλοκαιρινή λύση, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας. Είτε έχετε σγουρά μαλλιά, είτε ίσια, η πλεξούδα θα σας προσφέρει μια χαριτωμένη εικόνα και ταυτόχρονα θα σταματήσει προσωρινά το φριζάρισμα των μαλλιών. Εάν έχετε μαζί σας λίγη λακ… πείτε «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη!
Κυματιστά μαλλιά, αποκλειστικά για το καλοκαίρι

Το wet look στην παραλία ή το beach party θεωρείται ένα από τα «πρέπει» της μόδας για φέτος. Βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και με τη βραδινή έξοδο, αφού αρκετές γυναίκες ψεκάζουν με σπρέι «θαλασσινού αλατιού» τα μαλλιά τους από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Μπορείτε είτε να κάνετε κοτσιδάκια, τα οποία θα δώσουν έναν κυματισμό στα μαλλιά σας, είτε να δοκιμάσετε ειδικά προϊόντα σε συνδυασμό με ένα σίδερο για μπούκλες.

Αλογοουρά με μια διαφορετική διάθεση...
Δεν χρειάζεται να δέσετε ψηλά την αλογοουρά, αφού η χαμηλή και στο πλάι αλογοουρά μπορεί να σας προσφέρει έξτρα γοητεία. Εάν έχετε ίσια μαλλιά, δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα, ακόμα και στην παραλία! Για μια πιο χαλαρή διάθεση, τραβήξτε μερικές τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο σας, ώστε να κεντρίσετε τα βλέμματα με τέσσερα απλά βήματα.

Ιδιαίτερος ή «φυσικός» κότσος ανάλογα με τη διάθεση
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κρατήσετε μακριά τα μαλλιά από το λαιμό σας και να δροσιστείτε στην παραλία. Άλλες γυναίκες προτιμούν τον «ακατάστατο» και χαλαρό κότσο που δίνει μια πιο casual αίσθηση στην εμφάνιση τους και άλλες έναν πιο κομψό, τον οποίο και συνδυάζουν με χρυσά σκουλαρίκια. Όπως και να έχει, κρατήστε μια τούφα από τα μαλλιά σας, ώστε να την τυλίξετε γύρω και πάνω από το λαστιχάκι.

Λεπτές και ελαστικές κορδέλες ή μαντήλια για τη θάλασσα
Επιλέξτε ένα από τα δυο αξεσουάρ για τα μαλλιά… και εντυπωσιάστε! Δεν έχει σημασία εάν τα μαλλιά σας έχουν γίνει ξηρά λόγω του αλατιού. Απλά βάλτε μια κορδέλα ή ένα μαντήλι διπλωμένο στα τέσσερα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας και ξεφύγετε από τις «κλασσικές» προτάσεις. Άλλωστε, αυτή η τάση θεωρείται πραγματικά in fashion.

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top