ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Συνεχίζουμε το sequel συμβουλών της προηγούμενης εβδομάδας για να θέσουμε τις βάσεις της για... το μανικιούρ πριν επιστρέψουμε στα γνωστά, αγαπημένα λημέρια του nail art. Τα tips που θα σου δείξουμε σήμερα είναι πιο γενικά και αν και πολύ απλά, αποδεικνύονται σωτήρια.

Αυτό όμως που μας έπεισε ότι τα cosmonyxia αυτής της Τρίτης έπρεπε να είναι τα συγκεκριμένα είναι αφενός ότι οι περισσότερες από εμάς δεν είχαμε ιδέα πως να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που λύνονται με τους παρακάτω τρόπους και αφετέρου ότι όσες είχαν δοκιμάσει έστω και ένα από αυτά ήταν ενθουσιασμένες.

1. Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν ξεβάφεις τα νύχια σου από ένα έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή πορτοκαλί, παραμένει μια μικρή υπόνοια χρώματος. Ο καλύτερος τρόπος για να ασπρίσεις τα νύχια σου είναι τα τρίψεις με μια οδοντόβουρτσα και λίγη οδοντόπαστα.

Μην είσαι δύσπιστη. Απλά σκέψου ότι απ'ό,τι κάνεις στα δόντια σου μπορούν να επωφεληθούν και τα νύχια σου.

2. Αν έχεις την τάση να βγάζεις πολλά πετσάκια και σκληρύνσεις, δύσκολα θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις μόνο με κρέμα χεριών. Βάλε στο παιχνίδι και λίγο scrub που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα προετοιμάσει το έδαφος για την ενυδάτωση. Μπορείς να φτιάξεις ένα φανταστικό scrub στο σπίτι σου αυτή τη στιγμή με λεμόνι, ζάχαρη και λάδι.

3. Αν δεν θέλεις να φαίνεται ότι έχεις βάψει τα νύχια σου μόνη σου από τα μικρά σημάδια χρώματος που αφήνεις εκτός νυχιού καθώς περνάς το βερνίκι, υπάρχει τρόπος. Βούτηξε ένα μικρό πινέλο στο ασετόν και πέρασε το γύρω από το νύχι σου. Θα μαζέψει όλο το περιττό χρώμα και θα κάνει το μανικιούρ σου να φαίνεται σαν επαγγελματική δουλειά.

4. Υπάρχει όμως τρόπος και για να προλάβεις να βάζεις το περίγραμμα του νυχιού σου. Βάλε λίγη βαζελίνη περιμετρικά του νυχιού. Έτσι το χρώμα δεν θα ακουμπήσει καθόλου το δέρμα σου ενώ η βαζελίνη θα σου προσφέρει έξτρα ενυδάτωση.

5. Χρησιμοποίησε το ξύδι για να αφαιρέσεις τη λιπαρότητα από τα νύχια σου πριν περάσεις το βερνίκι.

6. Για να στεγνώσεις τα νύχια σου πιο γρήγορα, βούτηξε τα σε παγωμένο νερό για 3 δευτερόλεπτα.

7. Αν θέλεις όμως να φιξάρεις το αποτέλεσμα όταν τα νύχια σου έχουν στεγνώσει και να αποφύγεις χτυπήματα, ψέκασε τα με λίγη λακ.
loading...
 
Top