ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πότε μπήκε η Ελένη στο ΙΑΣΩ για να γεννήσει;
Στις 24 Μαρτίου τα ξημερώματα η Ελένη εισήχθη στο ΙΑΣΩ...
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έντονες ενοχλήσεις γι” αυτό και πίστεψε πως είχε έρθει η ώρα της γέννας.
Εκεί, λοιπόν, έγινε και η παρεξήγηση με τον ηλεκτρονικό Τύπο που παρασύρθηκε και έγραψε ότι η Ελένη γέννησε! 
Η παρουσιάστρια κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γυρίσει στο σπίτι της, όμως ο προσωπικός της γιατρός αποφάσισε με τη δική της συγκατάθεση να την κρατήσει στο μαιευτήριο. 
Έτσι κι αλλιώς είχε μπει πλέον στην τελική ευθεία και ή θα γεννούσε μέχρι το Σάββατο ή ο γιατρός πλέον, προγραμματισμένα, θα ξεκινούσε τη διαδικασία της γέννας. 
Με αυτό, λοιπόν, τον τρόπο και αυτό τον προγραμματισμό, η Ελένη πέρασε μερικές μέρες στο μαιευτήριο, προκαλώντας ερωτηματικά για το “τι”, το “πώς” και το “πότε” τελικά θα γεννούσε. Σε αυτό το διάστημα ήταν συνεχώς δίπλα της ο Μάκης Παντζόπουλος, ο άντρας που την έκανε να νιώθει χαλαρή και ευτυχισμένη.



Όσοι έχουν ζήσει την Ελένη και στις τρεις προηγούμενες γέννες της μας μίλησαν κυριολεκτικά για έναν “άλλον άνθρωπο”. “Η κυρία Μενεγάκη, που εγώ προσωπικά την έχω ζήσει και στις τρεις προηγούμενες γέννες της, αυτήν τη φορά ήταν άλλος άνθρωπος. 
Πρώτα απ” όλα ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη, με καλή ψυχολογία και μάλιστα έκανε χιούμορ με τις νοσοκόμες, αφήνοντάς τες να την πλησιάσουν, κάτι που δεν επέτρεπε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Στα τρία προηγούμενα παιδιά της ήταν κάπως απόμακρη, διατηρώντας πάντα, βέβαια, τη γνωστή ευγένειά της. Αυτήν τη φορά δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά, ακόμα και τη στιγμή των έντονων πόνων λίγο πριν ξεκινήσει ο τοκετός”. Αυτό μας είπε μέσα από το ΙΑΣΩ άνθρωπος που έζησε την τελευταία γέννα της παρουσιάστριας αλλά και όλες τις προηγούμενες.

Ο Μάκης Παντζόπουλος, αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να είναι παρών την ώρα του τοκετού παρ” όλα αυτά, επειδή η διαδικασία της καισαρικής δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογική γέννα, αποφάσισε τελικά να μείνει στο χώρο της αναμονής και να περιμένει να ακούσει το χαρμόσυνο γεγονός από τα χείλη του γιατρού τους Γιώργου Σταματίου. Στη συνέχεια, έτρεξε δίπλα στη σύντροφό του και με δάκρυα στα μάτια της χάιδεψε τα μαλλιά και της έδωσε φιλιά στο μέτωπο.
loading...
 
Top