ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Οι φωτογραφίες του πιο εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο μπορούν να μας «ταξιδέψουν» από μόνες σε έναν κόσμο πολυτέλειας.

Πρόκειται για το Anthem of the Seas, το οτρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο και έχει και τον τίτλο του πιο high tech πλοίου.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 16 καταστρώματα προσφέρονται για ατέλειωτες βόλτες ενώ η λίστα με τις παροχές είναι ατέλειωτη. Το Anthem of the Seas έχει μήκος ίσο με πέντε Boeing 747 στη σειρά!

Πέρα από τις 2.090 καμπίνες οι ταξιδιώτες μπορούν απολαύσουν το ποτό τους σερβιρισμένο από… μπάρμαν-ρομπότ, να συμμετάσχουν σε ακροβατικές δραστηριότητες και να κάνουν ακόμα και ελεύθερη πτώση σε προσομοιωτή. Από τις 2.090 καμπίνες οι 1.571 έχουν μπαλκόνι ενώ οι 375 έχουν «ψηφιακά παράθυρα», δηλαδή μια οθόνη ογδόντα ιντσών 4K.

Οι λάτρεις του ύψους θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανέβουν στα 90 μέτρα και να απολαύσουν την πανοραμική θέα στο εναέριο παρατηρητήριο.

Για το φαγητό οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 18 εστιατόρια με κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ όσον αφορά την ψυχαγωγία τους μέσα στο πλοίο μπορεί να βρει κανείς απόπίστα με συγκρουόμενα μέχρι θέατρο, καζίνο και… τσίρκο. Σύμφωνα με την Telegrapgh μάλιστα τα μενού των εστιατορίων έχουν επιμεληθεί οι πασίγνωστοι σεφ Jamie Oliver, Michael Schwartz και Devin Alexander.

Το «διαμάντι» της Royal Caribbean υπόσχεται στους παραθεριστές πολυτελείς διακοπές στις οποίες δεν θα τους λείψει τίποτα.

Anthem1Anthem2Anthem3Anthem4Anthem5Anthem6Anthem7Anthem8
loading...
 
Top