ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι οδηγοί το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου και μάλιστα θεωρείται μεγάλη τύχη που δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλης φύσεως προβλήματα, από τη λακκούβα τεραστίων διαστάσεων που αποκαλύφθηκε ξαφνικά στη μέση της οδού Γερωνυμάκη, πολύ κοντά σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η λακκούβα με διάμετρο… μισό μέτρο, εμφανίστηκε από το πουθενά καθώς υποχώρησε μέρος του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το σημείο να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Τροχαίας αλλά και συνεργείο της ΔΕΥΑΗ, καθώς αρχικά είχε θεωρηθεί ότι το πρόβλημα προέκυψε από διαρροή νερού στο δίκτυο ύδρευσης – αποχέτευσης. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το έδαφος υποχώρησε λόγω παλαιότητας ή και κακής κατασκευής του οδοστρώματος.
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κώνοι της Τροχαίας για την προστασία των οδηγών, ενώ αργά το μεσημέρι και κυρίως τη στιγμή που οι μαθητές αποχωρούσαν από το σχολείο τους σημειώθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:
Πηγή: newsbomb.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top