ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Ο πανηγυρισμός ενός ποδοσφαιριστή βγάζοντας τη φανέλα της ομάδας του τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Ομως στην Ολλανδία, ο Γιόχεμ Κάμπουις, δεν τήρησε το γράμμα του νόμου και τώρα κινδυνεύει με τιμωρία.



Στο φινάλε του αγώνα της Φίτεσε με την Τσβόλε, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Νέιθαν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έβγαλε την εμφάνισή του και από μέσα φορούσε ένα μπλουζάκι με το σήμα της Τσαπεκοένσε, 19 παίκτες της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Κάμπουις δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή ως όφειλε, αφού και ο ίδιος κατάλαβε πως ο 20χρονος Βραζιλιάνος ήθελε απλά να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων.

«Ημουν υποχρεωμένος να του βγάλω κίτρινη κάρτα αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Ολοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ένα τρομερό γεγονός. Ηταν κάτι ξεχωριστό για το παιδί αυτό. Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθώ. Φυσικά και με ενδιαφέρει αλλά πιστεύω πως έπραξα το σωστό», τόνισε ο διαιτητής στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Στην Ολλανδία, πάντως ο Τύπος αποθεώνει τον Κάμπουις, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί από την επιτροπή για την απόφασή του να μην τηρήσει τον κανονισμό...

Πηγή: defencenet.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top