ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ένα φρικιαστικό ατύχημα έγινε το βράδυ της Τρίτης στην Powell County της Kentucky.



Μόνον ένα όχημα είχε εμπλακεί στο ατύχημα, μια μοτοσικλέτα. Το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο εκείνο και βρήκε έναν άνθρωπο αναίσθητο, τον οποίον μετέφερε γρήγορα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Τροχαία ατυχήματα, όπως αυτά, συμβαίνουν καθημερινά, και είναι ακόμη πιο τραγικά, όταν οι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Ο Saul Vaquez, ένας κάτοικος του Powell County, ήταν σε κοντινή απόσταση και τράβηξε μια φωτογραφία του ατυχήματος.
Shareably #7
Όταν είδε ξανά τη φωτογραφία του, πρόσεξε κάτι αρκετά περίεργο ακριβώς πάνω από το καπέλο του αστυνομικού. Σε ένα post στο Facebook, Saul δημοσίευσε το εξής: “Κάντε zoom και δώστε προσοχή στη σκιά ακριβώς πάνω από το καπέλο του αστυνομικού.”
Shareably #8
Φαίνεται σαν να είναι η ψυχή του θύματος που εγκαταλείπει το σώμα! Πολλοί απ’ όσους είδαν τη φωτογραφία του Saul συμφωνούν ότι η σκιά που φαίνεται είναι η ψυχή του θύματος. Άλλοι θεατές υποστηρίζουν ότι η σκιά στη φωτογραφία είναι απλά ένα τέχνασμα του Photoshop. Αν και αυτή είναι μόνο μία φωτογραφία που τραβήχτηκε από απόσταση, σίγουρα εγείρει μεγάλη συζήτηση.

Ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει. Το σημαντικό είναι να οδηγούμε πάντα με ασφάλεια, για να μη γίνονται ατυχήματα όπως αυτό. - See more at: http://newsone.gr/paraxena/1297754-i-fotografia-autou-to-trochaiou-distichimatos-echi-gini-pagkosmio-viral-an-dite-pio-prosektika-tin-skia-pano-apo-ton-astinomiko-tha-katalavete-giati#sthash.kulyOtaJ.dpuf
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top