ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα για να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό και κομψό – χρειάζεστε μόνο μερικά συνηθισμένα οικιακά σκεύη, λίγη φαντασία και την επιθυμία να αλλάξετε κάτι. Και, φυσικά, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στο Daily Stories!

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να μετατρέψουμε το διαμέρισμά μας σε μια ζεστή φωλιά χωρίς μεγάλες δαπάνες;

1. Χρησιμοποιήστε κορδέλες αντί για κρίκους και μανταλάκια
Επανασχεδιάστε τα παράθυρά σας με πολύχρωμες κορδέλες, όπως αυτές. Φαίνεται φρέσκο, ευάερο και ευφάνταστο.



2. Αναβαθμίστε τις κουρτίνες σας τοποθετώντας μια φάση στην άκρη τους
Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα των κουρτινών σας, χωρίς την αγορά νέων, προσθέτοντας μια ενδιαφέρουσα επένδυση στην άκρη. Μπορείτε να κολλήσετε μια κορδέλα με φούντες ή να ράψετε ένα διακοσμητικό. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το γούστο σας.



3. Χειροποίητες διακοσμητικές γλάστρες
Αν ανανεώσετε τα παράθυρά σας, γιατί να μην κάνετε το ίδιο και με τις γλάστρες στα περβάζια παραθύρων σας; Εδώ είναι μερικά δείγματα του τι μπορείτε εύκολα να κάνετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές γλάστρες, λίγο χρώμα και η φαντασία σας.



4. Ζωγραφίστε μια λάμπα σας
Λίγη υπομονή και ένας μαρκαδόρος – και η δική σας μοναδική λάμπα είναι έτοιμη.



5. Διακοσμήστε μια λάμπα με χειροποίητα υλικά
Μπορείτε να καλύψετε ένα λαμπατέρ που δεν σας αρέσει με απλά κλαδιά, όπως εδώ, ή να διακοσμήσετε το κοντάρι ενός φωτιστικού δαπέδου με ένα σχοινί.



6. Ένα χειροποίητο ρολόι
Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ρολόι ακριβώς όπως αυτά στα καταστήματα με ακριβό εσωτερικό σχεδιασμό μόνο σε λίγες ώρες – δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται.



7. Φτιάξτε ένα μίνι μπαρ από μία παλιά ντουλάπα
Αν η αρχαία ντουλάπα σας εξακολουθεί να ζει μαζί σας χωρίς κανέναν σαφή λόγο, κάντε ένα σκοπό για αυτό: δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό και μοντέρνο μίνι μπαρ!



8. Χρησιμοποιήστε γωνιακά ράφια
Η κουζίνα είναι το μέρος του διαμερίσματός σας, που πάντα χρειάζεται περισσότερο χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Γι ‘αυτό, αντί των μεγάλων ντουλαπιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανοικτά ράφια.



9. Κάντε ένα επιπλέον ράφι για τα μπαχαρικά
Είναι κοινή γνώση ότι στην κουζίνα μπορεί να υπάρχει συνωστισμός – συμπεριλαμβανομένων των αποθηκευτικών σας χώρων. Εμείς σας προτείνουμε να λύσετε αυτό το ζήτημα με ένα επιπλέον ράφι καρυκευμάτων που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας.



10. Χρησιμοποιήστε τις πόρτες των ντουλαπιών σας
Το εσωτερικό μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο χώρο αποθήκευσης.



11. Κάντε ένα ράφι για περιοδικά
Αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό ράφι θα σας βοηθήσει να έχετε τα περιοδικά σας και τα βιβλία συνταγής εύκαιρα. Οι πλευρές των επίπλων σας είναι συνήθως άδειες, οπότε γιατί να μην γίνουν χρήσιμες;



12. Κάντε έναν καμβά «ταπετσαρία» για την πόρτα σας
Πάρτε κάποιο μοτίβο καμβά και κόλλα και μετατρέψτε την βαρετή σας πόρτα σε ένα έργο τέχνης. Αυτή η «ταπετσαρία» θα είναι απλό να αφαιρεθεί, έτσι ώστε όταν την βαρεθείτε θα μπορείτε εύκολα να την αφαιρέσετε και να την αλλάξετε με μία άλλη.



13. Ζωγραφίστε το χαλάκι της πόρτας σας
Το χαλάκι της πόρτας σας μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρον – απλά ζωγραφίστε το με φωτεινά και ασυνήθιστα χρώματα.



14. Κάντε ένα χαλάκι για το μπάνιο από φυσικά υλικά
Ο φελλός είναι ένα φυσικό υλικό που στεγνώνει γρήγορα και εξοικονομεί θερμότητα. Είναι επίσης ευχάριστο να πατάτε σε ένα τέτοιο χαλί. Η δημιουργία ενός χαλιού από πώματα κρασιού θα ξυπνήσει σίγουρα γλυκές στιγμές από το παρελθόν σας.



15. Κρεμάστε ένα πάνελ στον τοίχο
Διάφορα χαριτωμένα μικρά πράγματα είναι ωραία για τη διακόσμηση ενός άδειου τοίχου – για παράδειγμα, παλιές καρτ-ποστάλ ή για άλλη μια φορά, πώματα κρασιού. Ένας πίνακας από φελλούς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως για να καρφιτσώνετε φωτογραφίες ή σημειώσεις.



16. Κάντε μια έκθεση φωτογραφίας
Τα άλμπουμ φωτογραφιών είναι ωραία, αλλά μερικές εικόνες θέλετε να τις βλέπετε συνεχώς. Οι φωτογραφίες μπορούν να γίνουν μια θαυμάσια προσθήκη στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, αν μπορέσετε να τις οργανώσετε σωστά.



17. Προσθέστε λίγο χρώμα στην πόρτα σας
Αυτή η ιδέα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζωντανέψουν το σπίτι τους, αλλά δεν μπορούν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε αυτό και σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα, γιατί είναι εύκολο το να επιστρέψετε στην αρχική εμφάνιση.



18. Ζωγραφίστε το πάτωμα
Το φθαρμένο πάτωμα στο μπάνιο ή την κουζίνα μπορεί να κάνει ακόμα και το ωραιότερο εσωτερικό να φαίνεται άσχημο. Ένα πέρασμα με ακρυλικό χρώμα της αρεσκείας σας, θα κάνει τη διαφορά.



19. Κάντε ένα κρεμαστό ράφι από ένα επιτραπέζιο
Ένα γραφείο στερείται συχνά χώρο για να αποθηκεύσετε διάφορα μπιχλιμπίδια. Σε αυτή την περίπτωση, ένα ράφι επιτραπέζιο μπορεί εύκολα να γίνει κρεμαστό και αναδιπλούμενο. Δεν θα έχετε μόνο περισσότερο χώρο, αλλά και περισσότερο χρώμα.



20. Διακοσμήστε τις κρεμάστρες σας
Μια πολύ καλή ιδέα, αν χρησιμοποιείτε μια ανοιχτή ντουλάπα για τα ρούχα σας. Ωστόσο, ακόμη και αν έχετε μία κλειστή αυτές οι κρεμάστρες θα φτιάχνουν τη διάθεσή σας κάθε φορά που θα την ανοίγετε.



21. Βάλτε μία λεπτή βιβλιοθήκη σε μία άδεια γωνία
Οι διάδρομοι έχουν σχεδόν πάντα τέτοιες μικρές γωνίες και εσωχές, όπου φαινομενικά τίποτα δεν ταιριάζει. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χώρο για να τοποθετήσετεμια μικρή βιβλιοθήκη. Η βιβλιοθήκη είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί δαπανηρές προμήθειες.



22. Κάντε μια ταπετσαρία από ένα χάρτη
Μπορείτε να κάνετε μία ταπετσαρία για την κουζίνα σας από σχεδόν τίποτα – για παράδειγμα, εδώ, είναι κατασκευασμένη από ένα χάρτη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι θέλετε: χαρτί, διακοσμητικές χαρτοπετσέτες ή παλιά περιοδικά. Θα χρειαστείτε επίσης λεπτό κόντρα πλακέ, κόλλα και βερνίκι για το φινίρισμα.



23. Κρεμάστε τις φωτογραφίες σας ομοιόμορφα με τη βοήθεια χαρτιού και ταινίας
Για να κρεμάσετε τις εικόνες σας σε έναν τοίχο χωρίς προβλήματα, μπορείτε να κάνετε ένα δοκιμαστικό της μελλοντικής σύνθεσής σας, χρησιμοποιώντας απλό χαρτί, όπως αυτό.



24. Τοποθετήστε το χαλί σας σωστά
Η σωστή τοποθέτηση του χαλιού σας θα προσθέσει στη συνολική εικόνα του διαμερίσματός σας. Μερικές φορές είναι αρκετό το να μετακινήσετε τα έπιπλά σας λίγο πιο κοντά. Αμέσως, το δωμάτιο θα φανεί μεγαλύτερο, αν το διακοσμήσετε με ένα ανοιχτόχρωμο χαλί χωρίς μοτίβα.



25. Κάντε ένα πτυσσόμενο ράφι πίσω από το ψυγείο
Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το χώρο πίσω από ψυγείο ή την κουζίνα σας αν βάλετε ένα ράφι εκεί. Δεν είναι το απλούστερο πράγμα για να κάνετε, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ξεπληρώνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top