ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Σκότωσε τη κόρη της και τώρα εκτίει την ποινή της στη φυλακή όπου βίωσε τους άγραφους νόμους της φυλακής. Όπως αναφέρθηκε η 23χρονη Kathryn Smith, πρόσφατα δέχθηκε επίθεση.

Βρέθηκε ένοχη τον Απρίλιο για τη δολοφονία της κόρης της, Ayeeshia.

Το παιδί ήταν μόλις 21 μηνών και ύστερα από τα χτυπήματα που υπέστει, απεβίωσε στο νοσοκομείο από ένα σκίσιμο στη καρδιά λόγω των δυνατών χτυπημάτων.

Η μητέρα εκτίει ποινή 24 ετών στις γυναικείες φυλακές του Foston Hall. Πρόσφατα, 2 τρόφιμοι της επιτέθηκαν σε ένα κλιμακοστάσιο, όπου δεν παρακολουθούνταν από βίντεο, ενώ δέκα άλλες τρόφιμοι παρακολούθησαν το συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της τετράλεπτης επίθεσης, την χτυπήσαν και την μαχαιρώσαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, ενώ ούρλιαζε από τον πόνο.

Όπως φαίνεται, στη φυλακή είχε διαδωθεί η προκειμένη επίθεση εναντίον της παιδοκτόνου και όπως δήλωσε μία από τις μάρτυρες: «Κυκλοφορούσε πολύ η κουβέντα για επίθεση στη Smith, αλλά οι πιο πολλές δεν το έκαναν δεδομένου ότι δεν ήθελαν να προστεθεί επιπλέον χρόνος στις ποινές τους. Αλλά αυτές οι δύο τελικά το έκαναν και την άφησαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Καμία δεν την συμπαθούσε.»

Πειθαρχικά μέτρα πάρθηκαν για όσους εμπλέκονται, αλλά οι υπεύθυνοι της φυλακής αρνούνται ότι οποιοδήποτε όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top