ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι παίζεται με τον αρχηγό του Ολυμπιακού που φέρεται να έχει τη… μισή Πρέμιερ Λιγκ στα πόδια του; Τι ζητούν οι Ερυθρόλευκοι και ποιος θα τον αντικαταστήσει σε περίπτωση πώλησης!

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ο Νο.1 στόχος πολλών ευρωπαϊκών ομάδων από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, έπρεπε να φτάσουμε στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου για να «φουντώσουν» τα σενάρια, τα οποία θέλουν τουλάχιστον τρεις αγγλικές ομάδες να κινούνται για τον Σέρβο μέσο!

Περισσότερος ντόρος γίνεται σχετικά με το ενδιαφέρον της Χαλ, κυρίως εξαιτίας του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τον παίκτη και τον θέλει πολύ στην αγγλική ομάδα αφού τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Μάλιστα, πρόσφατα επέλεξε να πουλήσει έναν βασικό του παίκτη, τον Λίβερμορ, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να μπορεί να κινηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αφού οι Αιγύπτιοι ιδιοκτήτες του συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να διαθέσουν.

Συνεπώς, ο Σίλβα τα… βόλεψε με τα οικονομικά, ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς. Ακόμα κι αν αυτή γίνει, όμως, πρέπει να επισημάνουμε πως ο ίδιος ο παίκτης δύσκολα θα θελήσει να πάει σε μια ομάδα που είναι φαβορί για να υποβιβαστεί αφού δεν θέλει το μεγάλο του βήμα προς την Πρέμιερ Λιγκ να διαρκέσει μόλις τρεις μήνες και μετά να… ψάχνεται!

Όσο για τους άλλους φερόμενους ως μνηστήρες από την Αγγλία, την Κρίσταλ Πάλας και τη Γουέστ Χαμ, είναι αμφίβολο το ότι θα ανέβουν στις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος θα ζητήσει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια!

Αντιθέτως, η Χαλ μοιάζει πιο πιθανό να δώσει τα χρήματα. Έτσι, από τη στιγμή που θα ικανοποιηθούν οι Πειραιώτες, το θέμα είναι στο χέρι του Σίλβα για το πώς θα καταφέρει να «ψήσει» τον Μιλιβόγεβιτς. Χρόνος υπάρχει και η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο.

Ποιος, όμως, θα αντικαταστήσει τον «Μίλι» σε περίπτωση που φύγει; Πιθανότατα ο Μανώλης Σιώπης του Πανιωνίου! Ο Έλληνας χαφ είναι κλεισμένος από τον Πανιώνιο για το καλοκαίρι, απλά ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει από τώρα προκειμένου να καλύψει το κενό, ειδικά εάν η υπόθεση του Σέρβου τραβήξει πολύ. Κι αυτό γιατί θα είναι δύσκολο για τους Πειραιώτες μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και μάλιστα Ιανουάριο να βρουν και να κλείσουν ικανό αντικαταστάτη του Μιλιβόγεβιτς από το εξωτερικό.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top