ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι φίλοι των iphones ανά τον κόσμο περιμένουν με αγωνία τη νεά έκδοση του αγαπημένου τους smartphone. Η αγωνία αυτή όλο και μεγαλώνει μετά τα χτεσινά γενέθλια των iphone που έκλεισαν 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή τους και τις προσδοκίες που δημιούργησε το αφεντικό της Apple, Τιμ Κουκ, τονίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται.

Μιλώντας για τη 10η επέτειο των δημοφιλέστατων smartphone ο Κουκ είπε: «Τα iphone είναι ένα σημαντικό κομμάτι στις ζωές των πελατών μας και σήμερα περισσότερο από ποτέ επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο που επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, δουλεύουμε και ζούμε».

Τι περιμένουμε λοιπόν από το επαναστατικό iPhone 8 της Apple;

Όσοι αγαπούν τα iphone μπορούν να δουν μία νέα συσκευή που θα έχει κυρτή OLED οθόνη απ' άκρη σ' άκρη.
O Αμερικανικός κολοσσός της τεχνολογίας αναμένεται επίσης να κρύψει την τεχνολογία αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τη γυάλινη οθόνη.

Η ασύρματη φόρτιση αναμένεται επίσης να είναι μία από τις σημαντικές αλλαγές στο νέο τηλέφωνο και μάλιστα αναμένεται να ρίξει στο καναβάτσο τους ανταγωνιστές της οι οποίοι επίσης αναζητούν φόρμουλες για ασύρματη φόρτιση καθώς όπως φημολογείται η Apple ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Energous η οποία σχεδίασε ένα ασύρματο σύστημα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα να φορτίζει το κινητό σε απόσταση 4 μέτρων από την μπρίζα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top