ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Να υπερασπιστεί τον εαυτό της αναγκάστηκε η Chloe Goodman μετά το σάλο που προκάλεσε ένα ακατάλληλο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο.


Σε αυτό, το μοντέλο – celebrity από τη Βρετανία απαθανατίζεται πάνω σε ένα κρεβάτι να υποβάλλεται σε θεραπεία για την ανόρθωση οπισθίων, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα: ένα μικροσκοπικό στρινγκ.

«Ολοκληρωτικό makeover οπισθίων με τη βοήθεια ενός 3D Lipo. Δεν βλέπω την ώρα να προσθέσω αυτήν τη θεραπεία και το μηχάνημα στην κλινική μου», έγραψε κάτω από το βίντεο «ηλεκτρίζοντας» την αντίδραση πολλών από τους περίπου 211.000 followers.

«Γιατί να είσαι ψεύτικη; Μπορείς να το κάνεις φυσικά, αλλά θέλει χρόνο και σκληρή δουλειά. Είναι απλά τεμπέλα και κακό πρότυπο», σχολίασε καυστικά ένας από αυτούς, με τη σταρ να σηκώνει το γάντι και να απαντά: «Δεν είναι ψεύτικο, δεν είναι χειρουργική επέμβαση, είναι απλά παλμοί. Αν δεις το Instagram μου, θα διαπιστώσεις ότι πάω γυμναστήριο, γι΄ αυτό σσς».




Δεν σταμάτησε λοιπόν μόνο σε αυτό, προσθέτοντας: «Όταν το γυμναστήριο δεν κάνει τη δουλειά, οι παλμοί θα φτιάξουν τα οπίσθιά σου», ενώ «δικαιολογήθηκε» πως έπρεπε να τεστάρει πρώτα τη θεραπεία πριν την προσφέρει στις πελάτισσές της.


Κάτι πάντως που δεν έπεισε ιδιαίτερα τους κατακριτές της, οι οποίοι επανήλθαν δριμύτεροι. «Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από εσάς. Ό,τι και να λες δεν είσαι θετικό πρότυπο», έγραψε κάποιος.

Chloe Goodman kai bianca
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι πριν από λίγους μήνες, ανάλογο βίντεο είχε ανεβάσει και η φίλη της Bianca Gascoigne (κόρη του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θρύλου που παλεύει με τον αλκοολισμό, μοντέλο και τηλεπερσόνα).

Πηγή: newsbomb.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top