ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Λίγο πολύ ξέρουμε για τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης στο νησί του survivor από αυτά που δείχνει η τηλεόραση.

Η πραγματικότητα είναι σκληρότερη και σε ένα επίπεδο εντελώς απάνθρωπη. Εμείς βρήκαμε εδώ στο youweekly.gr μια πασίγνωστη παίκτρια που με τις δηλώσεις της θα προκαλέσει χαμό… Γιατί; Διότι για πρώτη φορά θα μάθετε πράγματα που ούτε καν φανταζόσαστε. Διαβάστε παρακάτω.

Αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και για πρώτη φορά λέγονται. Πρόκειται για την…Ορθούλα Παπαδάκου που τερμάτισε στις φιναλίστ του παιχνιδιού και μοιράστηκε το έπαθλο με την Ευαγγελία Δερμετζόγλου.
Η Ορθούλα λοιπόν μετά από 13 χρόνια λύνει την σιωπή της για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στη Μαλαισία στο πρώτο survivor και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα λέει…»Εμένα από τις απίστευτες συνθήκες την αγωνία τον φόβο και την ένταση μου κόπηκε η περίοδος για 8 ολόκληρους μήνες και επανήλθα αργά και σταδιακά«.

Η Ορθούλα Παπαδάκου που ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του πρώτου παιχνιδιού του survivor παραχώρησε την συνέντευξη στο περιοδικό μας το Youweekly και θα την διαβάσουμε ολόκληρη την ερχόμενη Τετάρτη. Εμείς στο youweekly.gr σας δώσαμε μόνο μια μικρή γεύση από την πραγματικά εξαιρετική συνέντευξη της.
Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top