ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι ακούγεται ότι θα ανακοινώσει ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης και πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί αν όντως ο "κιτρινόμαυρος" ηγέτης κάνει τέτοια έκπληξη;

Όπως ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να παραχωρήσουν άμεσα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προφανώς θα μιλήσει για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο μετά από χρόνια αγώνων, στους οποίους στέκεται εμπόδιο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο κ. Μελισσανίδης θα κάνει λόγο για συνέχιση της προσπάθειας για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς" και θα δεσμευτεί για μάχη μέχρις εσχάτων ώστε να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο των φίλων του συλλόγου.

Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο ο "Τίγρης" να μην αναφερθεί μόνο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά να εκφράσει επίσης τη στήριξή του στον Μάκη Αγγελόπουλο σχετικά με εγχείρημα της ανέγερσης ενός κλειστού γηπέδου για την ΚΑΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και το σενάριο ο κ. Μελισσανίδης να αφήσει ανοικτό -εμμέσως πλην σαφώς- ένα σενάριο για κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου σε άλλη περιοχή και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το μέρος! 

Βέβαια, σε αυτό το ενδεχόμενο είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις από οπαδούς της ομάδας που περιμένουν πώς και πώς το νέο γήπεδο να γίνει στη θέση του παλιού "Νίκος Γκούμας". 

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων δηλώσεων του "Τίγρη", που θα έχουν όπως φαίνεται τεράστιο ενδιαφέρον...

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top