ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Marcel Amphoux ζούσε μία ήρεμη και απλή ζωή για χρόνια. Ο αγρότης δεν είχε ούτε ρεύμα ούτε νερό στο σπίτι του. Ο τρόπος ζωής του όμως του επέτρεπε να γλυτώνει πολλά χρήματα.

Εκτός από αυτό, το οικόπεδο που είχε κληρονομίσει ήταν στις Σουηδικές Άλπεις και ήταν ανάμεσα από δύο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα και συνεχώς αυξανόταν η αξία του με τα χρόνια.
Μπορεί να μην του φαινόταν αλλά ήταν ένας πολύ πλούσιος άντρας.

Ήθελε να μοιραστεί την τύχη του και έτσι διαμόρφωσε κάποια κομμάτια της περιουσίας του έτσι ώστε να μπορούν να μένουν οι φίλοι και η οικογένειά του χωρίς να πληρώνουν νοίκι.

Στα 67 του δεν τον ενδιέφεραν τόσο οι γυναίκες, αλλά τότε γνώρισε την Sandrine Devillard, μία όμορφη γυναίκα από το Παρίσι, 25 χρόνια μικρότερη. Όπως φάνηκε όμως της άρεσε πάρα πολύ – όπως και εκείνου.

Deux Alpes

Οι γείτονές του τον συμβούλεψαν να την αφήσει. Πίστευαν πως ήθελε μόνο τα χρήματά του. Εξάλλου, η Sandrine δούλευε στα ακίνητα και ήταν εκεί για να διαχειριστεί τς περιουσίες κάποιων πελατών της. Οπότε ήξερε ακριβώς την αξία του Marcel.


Ο κόσμος παρατήρησε το παράξενο ζευγάρι, μία στιλάτη νεαρή γυναίκα και ένας ροζιασμένος γέρος.


Φαινόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά ο Marcel δεν νοιαζόταν. Περνούσε πολύ καλά.


Το 2011, παρά τις διαφωνίες όλης της κοινότητας, τελικά παντρεύτηκαν.


Η Sandrine προσβλήθηκε από τις καχυποψίες αλλά μετά τον γάμο έδωσε ακόμα περισσότερους λόγους να αμφιβάλλουν για την ειλικρίνειά της.


Συνέχισε να ζει και να δουλεύει στο Παρίσι και ο Marcel την επισκέπτονταν μόνο όταν εκείνη είχε χρόνο. Τότε, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο Marcel και δύο φίλοι του ενεπλάκησαν σε ένα φρικτό τρακάρισμα. Οι άλλοι επιβίωσαν αλλά ο Marcel πέθανε. Πολλοί από τους κάτοικους του χωριού πίστευαν πως η Sandrine βρισκόταν πίσω από το ατύχημα αυτό.

Στην κηδεία έκλαψε.

Αλλά την στιγμή που τέλειωσε, άρχισε να λέει πως όσοι έμεναν στην ιδιοκτησία του Marcel έπρεπε να φύγουν. Φάνηκε όμως πως ο Marcel είχε κάποιες εκπλήξεις για εκείνη.


Άφησε όλα τα σαλέ που είχε χτίσει σε όσους έμεναν εκεί. Άφησε τα χρήματα και ότι του άνηκε στην οικογένεια και τους φίλους του και στην γυναίκα του δεν άφησε τίποτα.

Τελικά – είτε τους πίστευε, είτε όχι – ένιωθε δυσπιστία και προσπάθησε να προφυλάξει την περιουσία του. Είναι άσχημο να κατηγορείς κάποιον χωρίς στοιχεία και είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις των άλλων. Αλλά είναι δύσκολο να διαβάσετε αυτή την ιστορία και να μην χαρείτε από την απόφασή του.

Εξάλλου, εάν τον παντρεύτηκε από αγάπη, τότε είναι πολύ όμορφο αυτό που έζησαν… καμία κληρονομιά δεν θα μπορούσε να τον φέρει πίσω. Αλλά εάν πάλι ήταν ένα σχέδιο, τότε πάλι καλά που δεν έπεσε θύμα της και δεν την άφησε να τον εκμεταλλευτεί!

Εσείς πιστεύετε πως τον ερωτεύτηκε ή ήθελε απλά να τον εκμεταλλευτεί;
Πηγή: fanpage.gr 
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top