ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφέρεται σε μια ενδοϋπηρεσιακή "κόντρα" στον ούτως ή άλλως πολύπαθο τομέα της υγείας, καθώς ο διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου υγείας ζήτησε την σύλληψη του λειτουργού, εργαζομένου στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο λειτουργός του Ψυχιατρείου Αθαλάσσας αποφάσισε άνευ αδείας να παραστεί σε μια θεματική τηλεοπτική εκπομπή, με αποτέλεσμα ο Διευθυντής των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ανδρέας Ξενοφώντος να εισηγηθεί την πειθαρχική έρευνα κατά του εν λόγω λειτουργού. Με την ολοκλήρωση της έρευνας ο λειτουργό εκλήθη στο γραφείο του κ. Ξενοφώντος ώστε να ενημερωθεί για τις θέσεις της Υπηρεσίας στο εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να του επιβληθεί η προβλεφθείσα ποινή. 

Σύμφωνα όμως με τα όσα διαβάζουμε στο εν λόγω δημσοσίευμα, ενώ αυτή η κατάσταση εξελισσόταν ο Δ/ντης γινόταν αποδέκτης απειλητικών τηλεφωνημάτων, φυσικά από άγνωστο αριθμό.

Καταθέτοντας εν συνεχεία τα στοιχεία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ο Δ/ντης ανέφερε προς τους Αστυνομικούς ότι ένας άνδρας με βραχνή φωνή του έλεγε σε απειλητικό τόνο πως: «Θα πεθάνεις ρε ππεζεβέγκη, θα σε καθαρίσουμε ρε ππεζεβέγκη».

Σε μια άλλη κλήση ο ίδιος άνδρας με τη βραχνή φωνή του ανέφερε: «Θα σε γ… Γ… τη μάνα σου την γυναίκα σου και την κόρη σου. Θα σε καθαρίσω οικογενειακώς».

Ο κ. Ξενοφώντος συσχετίζοντας ευθέως το περιστατικό της πειθαρχικής δίωξης του λειτουργού με τα τηλεφωνήματα, θεώρησε άμεσα ως ύποπτο τον λειτουργό του ψυχιατρείου, ζητώντας τη σύλληψή του από το ΤΑΕ, όπερ και εγένετο, ωστόσο ο λειτουργός του Ψυχιατρείου αποτάθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο ακύρωσε το ένταλμα σύλληψης του καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό του Ανωτάτου δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις σύλληψης του εν λόγω λειτουργού.

Πηγή: newsit.com.cy
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top