ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία, όταν στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας, ξέθαψαν έναν άνθρωπο χωρίς να το γνωρίζει κανείς από την οικογένεια του.
Ήταν Τετάρτη 22 Μαρτίου περίπου στις 15:30 όταν η κυρία Ευαγγελία Μουστάκα πήγε στο μνήμα του συζύγου της, όπως άλλωστε έκανε πολύ συχνά.
Πλησιάζοντας είδε έναν υπάλληλο να σκάβει και σκέφτηκε πως θα έπρεπε να καθαρίσει ξανά τα μάρμαρα γιατί θα είχαν λερώσει από το χώμα.
Όταν όμως έφτασε κοντά διαπίστωσε πως ο εργάτης έσκαβε στον τάφο του άνδρα της από όπου είχε απομακρύνει τα μάρμαρα.
Έξαλλη άρχισε να φωνάζει και να ρωτά τι έχει γίνει και έκπληκτη άκουσε τον εργάτη να λέει, πως το πρωί είχαν κάνει εκταφή στον άνδρα της και στην θέση του λίγα λεπτά πριν είχαν θάψει έναν άλλον άνθρωπο.
Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την κυρία Μουστάκα η εκταφή θα έπρεπε να γίνει τον Αύγουστο όπου συμπληρώνονται 7 χρόνια από την ημέρα που ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή.
Ακολούθησε πανικός και η κυρία Μουστάκα εκτός εαυτού, έψαχνε να βρει ποιος ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα, ο εργάτης που έσκαβε της εκμυστηρεύτηκε, πως όταν πήρε την εντολή για την εκταφή, είπε  πως αυτός ο τάφος είναι καθαρός και πως το καντήλι καίει, αλλά του απάντησαν να συνεχίσει.
Η γυναίκα αναζήτησε αρχικά τον υπεύθυνο του νεκροταφείου και στην συνέχεια τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος της ζήτησε συγνώμη και απέδωσε το λάθος στην απειρία του υπευθύνου.
Τα οστά του Ηλία Μουστάκα φυλάσσονται στο οστεοφυλάκιο του νεκροταφείο, ενώ η οικογένειά του, ακόμη περιμένει απαντήσεις.
Με μια καυστική ανάρτηση της στη σελίδα της στο Facebook η κόρη του Ηλία Μουστάκα Ιωάννα, που ζει στην Αθήνα καταγγέλλει τις τοπικές αρχές.
Είναι όλοι τους ξεδιάντροποι που βεβήλωσαν την μνήμη του πατέρα μου. Λυπάμαι και τους σιχαίνομαι όλους, γράφει μεταξύ των άλλων.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της.
«Θα ήθελα να καταγγείλω επώνυμα την απάνθρωπη κίνηση ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας της πόλης που μεγάλωσα και ντρέπομαι για αυτό πια, με πόση ευκολία, αναισθησία και απανθρωπιά αποφασίζουν να εκτελούν εντολές ανωτέρων τοπικών, ώστε να αποφασίζουν αυθαίρετα να ξεθάβουν ανθρώπους και να κάνουν εκταφές στο νεκροταφείο της Λαμίας, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν και εν αγνοία της οικογένειας του θανόντος ..
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΧΘΕΣ 22/03/2017 ΞΕΘΑΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .
Έχει χαθεί πια κάθε ίχνος σεβασμού σε ζωντανούς και νεκρούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν λάβαμε σαν οικογένεια ποτέ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για την παράταση παραμονής του στο νεκροταφείο και ποτέ κανένα έγγραφο από αυτούς που λέγονται ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΊΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»
tvstar.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top