ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Απίστευτα πράγματα στον Δικέφαλο με το γιο του Ιβάν και κορυφαίο ποδοσφαιριστή. Τι συνέβαινε ανάμεσά τους και πώς φτάσαμε στα άγρια «πλακώματα»;

Μπορεί ο Γιώργος Τζαβέλλας να έχει αποχωρήσει καιρό από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εξακολουθεί να αναφέρεται εμμέσως στην πρώην ομάδα του, προφανώς γιατί δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Έλληνας αμυντικός, που είχε κατηγορηθεί από τον Βλάνταν Ίβιτς για μειωμένη απόδοση στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο, ανέβασε μία φωτογραφία με …μήνυμα για τον πρώην προπονητή του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μπακ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία μετά την ισοπαλία κόντρα στο Βέλγιο και έγραψαν σαν σχόλιο: "Με μειωμένη απόδοση #παντελόνια #φούστες"!

Αυτή η ανάρτηση, πάντως, εξόργισε τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος φρόντισε να απαντήσει με μία φωτογραφία του Βλάνταν Ίβιτς, στην οποία έδειχνε προς μία κατεύθυνση με το χέρι του. "Η πόρτα είναι από εκεί", έγραψε το γιος του Ιβάν, ενώ έβαλε δίπλα και ένα …παντελόνι.

Είναι προφανές ότι οι δύο άνδρες τα έχουν σπάσει και πως πλέον οι σχέσεις τους είναι οριακές. Το απίστευτο, βέβαια, είναι ότι μιλάμε για δύο πρώην φίλους, που όσο καιρό συνυπήρχαν στη Θεσσαλονίκη έκαναν κολλητή παρέα!

Ο Έλληνας αμυντικός με το αφεντικό του ΠΑΟΚ βρίσκονταν πολύ συχνά εκτός γηπέδων, διασκέδαζαν μαζί, ενώ πολλές φορές αντάλλαζαν μέχρι και τα αμάξια τους!

Τα έφερε, όμως, έτσι η ζωή και πλέον όχι μόνο δεν κάνουν παρέα, αλλά επιτίθεται ο ένας τον άλλον μέσω των social media με καυστικούς υπαινιγμούς!

Ποιος το περίμενε...

Πηγή: sportdog.gr
 Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top