ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι συμβαίνει στο Ρέντη με τον Έλληνα τεχνικό και τα βαριά ονόματα των πρωταθλητών; Γιατί γυαλίζει το μάτι του Καπίνο;

Στον εγωισμό των παικτών του και στην ανάταση της ψυχολογίας τους είναι δεδομένο ότι θα ποντάρει άμεσα ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό, προκειμένου να γυρίσει το ...χαρτί και να επιστρέψουν οι Ερυθρόλευκοι στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα, όπως υποσχέθηκε στις "προγραμματικές" του δηλώσεις, θα γίνει άμεσα η προσπάθεια αλλαγής της ψυχολογίας της ομάδας, ενώ σαφής σκοπός του νέου τεχνικού επιτελείου είναι και η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων παικτών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι στον Ρέντη εκτιμούν ότι θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια να ...ξυπνήσει από τον αγωνιστικό του λήθαργο ο Μάρκο Μάριν, καθώς στη μάχη των επόμενων 15 ημερών και μέχρι το Πάσχα κανείς δεν περισσεύει από το ερυθρόλευκο ρόστερ και όλοι πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Λεμονής εκτιμά απεριόριστα τον Μάριν και τις δυνατότητές του και έτσι, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αναξιοποίητο το ταλέντο και την ποιότητα του Γερμανού.

Κατά συνέπεια, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια να ...συνέλθει ο 28χρονος, να βρει νέα κίνητρα και να ερεθιστεί ο εγωισμός του. Το βέβαιο είναι ότι θα του ζητηθούν περισσότερα πράγματα στη συνέχεια και ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να αλλάξει τη γνώμη και τις εντυπώσεις, που έχουν διαμορφωθεί για τις ικανότητές του και το μέλλον του στην ομάδα...

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό είναι σαφές ότι περιμένουν πολλά στο αμέσως προσεχές διάστημα από τον γερόλυκο μαέστρο της ομάδας, τον Τσόρι Ντομίνγκες! Ο 35χρονος ήταν πολύ "θυμωμένος" στις τελευταίες προπονήσεις και μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, με συνέπεια πολλοί στον Ρέντη λένε ότι βλέπουν "άλλον άνθρωπο"!

Τα δύο γκολ που σημείωσε στη φιλική νίκη με 4-1 επί της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού το Σάββατο, μπορεί πρακτικά να λένε ελάχιστα πράγματα, στην ουσία όμως πρόκειται για τη συνέχεια των καλών παρουσιών του Αργεντινού στις προπονήσεις και του "όρκου", που φαίνεται να έχει δώσει σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο πως μπορεί η ομάδα να στηριχτεί πάνω του στο υπόλοιπο της σεζόν, ώστε αυτή να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο Λιμάνι πιστεύουν ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες μπορεί να εξελιχθούν στα κρυφά χαρτιά της ομάδας για τη συνέχεια, με δεδομένο ότι μέχρι τώρα δεν είχαν φανεί ιδιαίτερα μέσα στη σεζόν. Επίσης, απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Πειραιά και με τη δυναμική επιστροφή στη δράση ενός ακόμα παίκτη, που μπορεί να εξελιχθεί σε "κλειδί" για τον Ολυμπιακό στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του για φέτος και ότι μπορεί να αποτελέσει την "κολώνα" πάνω στην οποία θα στηριχτεί όλο το αμυντικό οικοδόμημα του Ολυμπιακού στη συνέχεια της σεζόν!

Επιπλέον, ο Τάκης Λεμονής έχει λόγους να θεωρεί μπορεί να "φτιάξει" ψυχολογικά ακόμα περισσότερο τον Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου προερχόμενος από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο με τον Ολυμπιακό στην ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο όσο και με την εθνική ομάδα, στο 1-1 με το Βέλγιο.

Στα δύο αυτά ματς κράτησε σχεδόν μόνος όρθιες τις ομάδες του στα δύσκολα και δείχνει ότι "το μάτι του γυαλίζει", μετά και το διάστημα των τριών μηνών συνολικά που έμεινε φέτος εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών!

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top