ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποιος την περίμενε αυτή την κίνηση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού...

Ίσως ένα από τα πιο ήρεμα ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο έγινε απόψε, χωρίς επεισόδια και παρατράγουδα εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ δεν έλειψαν και οι όμορφες στιγμές ανάμεσα στους παίκτες.

Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια κατά τη διάρκεια του αγώνα, βοηθώντας να εξελιχθεί το παιχνίδι ήρεμα και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Ένα ωραίο στιγμιότυπο, ωστόσο, έλαβε χώρα και λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, στη φυσούνα, ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Έλληνας τεχνικός μόλις συναντήθηκε με τον φορ του Ολυμπιακού, του έδωσε μια πολύ θερμή χειραψία, μιας και οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο προπονητής του Τριφυλλιού προσπάθησε μέχρι τέλους να πείσει τον παίκτη να ντυθεί στα πράσινα, ωστόσο τελικά αυτός κατέληξε στον αιώνιο αντίπαλο, ο οποίος κινήθηκε πιο αποφασιστικά για την απόκτησή του.

Πάντως, φάνηκε σήμερα πως οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και πως η αντιπαλότητα των ομάδων τους δεν τους εμπόδισε να χαιρετηθούν με πολύ εγκάρδιο τρόπο.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top