ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τρομερές ατάκες στο λιμάνι για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Πού θεωρούν ότι έγινε το μεγάλο έγκλημα; Γιατί αποθεώνουν τον Λεμονή και τα ψέλνουν στον προηγούμενο προπονητή τους;

Στον Ολυμπιακό υπήρχε απόλυτη ικανοποίηση από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ και για το πώς ο Λεμονής "κλείδωσε" τον Χιμένεθ, τόσο με τις αρχικές επιλογές του και τους τρεις κεντρικούς μέσους όσο και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, οι οποίες αποδείχτηκαν εξαιρετικές.

Ακόμα και η κίνηση στο τέλος να μπει ο Ελιουνούσι στο ματς και όχι ο Τσόρι είχε σαν σκοπό να εγκλωβίσει την ΑΕΚ από τα φτερά, όπου έπαιζε ο Μάνταλος και δεν βοηθούσε στο ανασταλτικό κομμάτι. Γενικά, οι Ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους γηπεδούχους όσο περνούσε η ώρα και χάρη και στο μέταλλο του πρωταθλητή, που τους ακολουθεί σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, πήραν τη νίκη και έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες έφυγαν "γεμάτοι" από το ΟΑΚΑ , γιατί απέδειξαν ποια είναι η καλύτερη ομάδα και γιατί έκαναν τους γηπεδούχους να τρέμουν στα τελευταία λεπτά και να κάνουν καθυστερήσεις μετά το 85' και για 10 λεπτά, προκειμένου να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μάλιστα, από τον Πειραιά, η πρόκριση κρίθηκε στα διαιτητικά λάθη εναντίον του Ολυμπιακού και στα δύο ματς, με τον Σιδηρόπουλο, να κάνει χθες "χειρουργική" διαιτησία, καθώς χωρίς να προκαλέσει το κοινό αίσθημα και να χρειαστεί να υποπέσει στο πολύ μεγάλο λάθος, "έσφαξε" τον Ολυμπιακό με το βαμβάκι.

Εκτός του ότι όλες τις εναέριες μονομαχίες στην περιοχή της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά τις έβλεπε επιθετικά φάουλ, σταμάτησε 2-3 προσπάθειες αντεπίθεσης του Ολυμπιακού γυρίζοντας τις φάσεις πίσω για φάουλ, ενώ βέβαιο το μεγαλύτερό του "έγκλημα" ήταν ότι χαρίστηκε στον Βράνιες, τη στιγμή που είδε ξεκάθαρα την παράβαση επί του Μάριν, αλλά προτίμησε να τον ...προειδοποιήσει με κίτρινη και όχι να τον αποβάλλει ως όφειλε.

Γενικότερα, φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν ότι δεν "κλαίνε" για το χαμένο Κύπελλο και ότι "έχουμε την πολυτέλεια να χαρίσουμε αρκετά ακόμα, καθώς και στη θάλασσα του Πειραιά να βουτήξει κανείς, θα βρει τρόπαια του Ολυμπιακού!".

Το μοναδικό γεγονός που προβλημάτιζε τους Ερυθρόλευκους και δημιουργούσε στενοχώρια ήταν ότι ο Πάουλο Μπέντο είχε παροπλίσει τον Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος όπως ξεκάθαρα έδειξε στο ΟΑΚΑ θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν αν ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε εμμονές και αν έκανε καλύτερη διαχείριση του ρόστερ...

Πηγή: sportdog.gr
sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top