ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το θέμα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα, ωστόσο μόλις πληροφορηθούν τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι φίλαθλοι της Ένωσης, σίγουρα θα τα βάψουν μαύρα. Περί τίνος πρόκειται και ποια θα είναι η αντίδραση του Μελισσανίδη;

Από την πρώτη στιγμή ο SportDog σάς ενημέρωσε ότι οι πιθανότητες παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι πολύ λίγες, καθώς η Λας Πάλμας ζητάει ακατέβατα τουλάχιστον 5 εκ. ευρώ για την αγορά του παίκτη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Ένωση δεν μπορεί να προσφέρει τόσα χρήματα για έναν μόνον ποδοσφαιριστή, όσο ποιοτικός κι αν είναι και παρόλο που έχει κερδίσει τους πάντες με τις μέχρι τώρα εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει έτοιμος να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να κάνει το super deal που θα "φτιάξει" τους οπαδούς, ωστόσο φαίνεται πως τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να προσφέρει δεν επαρκούν για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού άσου.

Αυτό φαίνεται να "μαρτυράει" και το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ώρας", που κάνει ξεκάθαρα λόγο για "σούπερ εναλλακτική σε περίπτωση που δεν τα βρει η ΑΕΚ με την Λας Πάλμας", κάτι που αποκαλύπτει ενδεχομένως και τα σοβαρά εμπόδια που έχει συναντήσει ήδη η Ένωση για την αγορά του Σέρχιο Αραούχο.

Προφανώς, δηλαδή, η εφημερίδα χειρίζεται επικοινωνιακά το θέμα και "προετοιμάζει" τον κόσμο από τώρα, έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν καταφέρει η διοίκηση να κρατήσει τον παίκτη (το πιο πιθανό όπως προαναφέραμε) να έχει "ζεστάνει" το κλίμα με την ιδέα μίας καλής εναλλακτικής λύσης, που όντως μπορεί να υπάρξει, προκειμένου ο ηγέτης της ομάδας να καταφέρει να "ρεφάρει" την απώλεια του πιο αγαπημένου παίκτη της κερκίδας.

Όσον αφορά τώρα, την υπόθεση παραμονής του Χιμένεθ, σήμερα γράφτηκε ξανά αυτό που πρώτος ο SportDog έχει τονίσει, ότι δηλαδή ο Ισπανός θα κερδίζει συνεχώς πόντους όσο η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Η πιθανή, λοιπόν, πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου ίσως χαρίσει και το νέο συμβόλαιο στον Χιμένεθ, αν και ακόμα δεν έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις. Πάντως, θα παίξει τον ρόλο του κι ένα ακόμα γεγονός, το ότι ο Ισπανός έχει παρουσιαστεί ήδη πολύ πιο ...διαλλακτικός από τους προκατόχους του (βλέπε Πογιέτ) όσον αφορά τις απαιτήσεις και τα "θέλω" του για τη νέα σεζόν.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top