ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Έξαλλος ο Σουηδός επιθετικός στην Τούμπα, βγήκε εκτός εαυτού! Γιατί ξέσπασε και ποιος τα άκουσε;

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε με ένα καθαρό σκορ την πρόκριση στον τελικό εις βάρος του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι Πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Κύζα.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι ο ρέφερι έκανε πολλά λάθη, ανάμεσα στα οποία ήταν και το γεγονός ότι άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Ειδικά ο Μπεργκ αντιμετωπίστηκε με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα σε όλο το παιχνίδι, κάτι που ανάγκασε τον Σουηδό από το πρώτο ημίχρονο να διαμαρτύρεται στους διαιτητές ζητώντας στην ουσία ...προστασία.

Γενικά, ο άσος του Τριφυλλιού έδειχνε πολύ εκνευρισμένος τόσο με το παιχνίδι των αντιπάλων του (θυμίζουμε χαρακτηριστικά μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο Βαρέλα τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω εντός περιοχής) όσο και με τη στάση του ρέφερι.

Μάλιστα, στην αποβολή του συμπατριώτη του Χουλτ, ο Μπεργκ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξέσπασε με απίστευτο τροπο κατά του Κύζα, όταν αντιλήφθηκε ότι είχε αποφασίσει να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Τριφυλλιού.

Ο Σουηδός ήταν σε πραγματικά έξαλλη κατάσταση, ενώ η τηλεοπτική κάμερα τον έπιασε να λέει και κάποια "γαλλικά" προφανώς κατά του διαιτητή.

Το ίδιο συνέβη, μάλιστα, αργότερα και με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως με τον Βιγιαφάνιες που φέρεται να έβρισε τον τέταρτο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, αλλά και με τον Εμποκού, ο οποίος "τα έχωνε" από τον πάγκο.

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top