ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Πριν φτάσουμε σε εκθέσεις παρατηρητών, φωνές, διαμαρτυρίες και λοιπά εξωαθλητικά, υπάρχει το ποδόσφαιρο. Και για να υπάρξει το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές.

Χωρίς αυτούς κανείς παρατηρητής δεν αποκτά αξία και καμία συζήτηση δεν θα... έβγαινε και σε εξωαγωνιστικό πλαίσιο. Και αυτοί είναι πιο σημαντικοί. Αυτοί είναι οι εκφραστές του δημοφιλέστερου ομαδικού σπορ.

Στη ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου καλό ποδόσφαιρο δεν είδαμε, απλά ανέβηκε η αδρεναλίνη στον... Θεό μετά το γκολ του Ολυμπιακού. Τότε, οι παλμοί των μεν, των δε και των αδιάφορων έπαιζαν... ντραμς στο απόλυτο ροκ του ποδοσφαίρου.

Αντ' αυτού η ίντριγκα και η σκοπιμότητα και ο ταμπουκάς εντός και εντός των τεσσάρων γραμμών μπήκαν σε πρώτο πλάνο και πάλι και αυτό καταντά έως και κουραστικό, διότι δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ετσι πέρασε στα ψιλά η αγκαλιά του Σάββα Θεοδωρίδη με τον παλιό άσο της ΑΕΚ, Στέλιο Σεραφείδη, μετά τον αγώνα. Θυμήθηκαν τα παλιά και μίλησαν γι' αυτά.

Συναντήθηκαν και δυο παίκτες που έφτασαν στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα με κοινή αφετηρία τον Πανιώνιο. Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Η εικόνα ίδια εναγκαλισμός και φιλική κουβέντα...

Η άλλη πλευρά, η καλή, είναι πιο γοητευτική.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top