ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι θα μπορούσε να είναι λάθος στο να πληκτρολογήσετε «Αμήν»; Εμείς νομίζαμε πως δεν υπήρχε κάποιο θέμα μέχρι που μας ενημέρωσαν για τις συνέπειες του να το κάνεις. Έτσι, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις πληροφορίες.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Facebook και συμπάσχετε με κάποιον που υποφέρει, τότε σίγουρα έχετε παρατηρήσει αυτές τις δημοσιεύσεις: “Ξέρω πως δεν θα σας αρέσει η φωτογραφία γιατί είμαι άρρωστος” ή «Γράψτε “Αμήν” για να με θεραπεύσετε.»

Ήμασταν από αυτούς που ένιωθαν άσχημα όταν έβλεπαν αυτού του είδους τις αναρτήσεις αλλά ένας φίλος μας προειδοποίησε για την απάτη πίσω από αυτές.

Δεν υπάρχει ζωή που να μπορεί να σωθεί με “Like” ή ασθένεια που να γιατρευτεί γράφοντας “Αμήν”. Εσείς μπορεί να το κάνετε με καλή πρόθεση, αλλά χωρίς να το ξέρετε μάλλον βοηθάτε κάποιον να βγάλει εύκολα χρήματα.

Τέτοιου είδους αναρτήσεις είναι σχεδιασμένες για να εκμεταλλεύονται ανθρώπους να πατήσουν like, να κάνουν κοινοποίηση ή να σχολιάσουν κάτι, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ακόλουθων. Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν αυτό το κόλπο κρατάνε τα στοιχεία σας και ξέρουν το πού μένετε, την ημερομηνία γέννησης και το email σας και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα και για να χακάρουν τον λογαριασμό σας.

Όταν κοινοποιείτε αυτές τις αναρτήσεις, κάνετε πολύ κακό αφού αυξάνεται την δημοτικότητά τους. Επειδή όταν συμβαίνει, ο ιδιοκτήτης της σελίδας κερδίζει χρήματα χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από ζώα που υποφέρουν ή άρρωστα μωρά των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν ιδέα πως χρησιμοποιούνται.

Οπότε την επόμενη φορά που θα δείτε μία τέτοια ανάρτηση να θυμάστε πως ένα “Like” ή ένα “Αμήν” δεν πρόκειται να σώσει καμία ζωή. Απλά θα βοηθήσει μερικούς άκαρδους ανθρώπους να γεμίσουν τις τσέπες τους.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top