ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μπορεί κάποιοι να απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες ακόμα και αν μαστίζονται από την πείνα και τις κακουχίες, αλλά κάποιοι έχασαν το προνόμιο της συμμετοχής τους στο reality παιχνίδι λόγω της κακής συμπεριφοράς τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο συμμετέχων για τον οποίο σας γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μία σοκαριστική είδηση που οδήγησε στην αποχώρηση του από το γνωστό reality.

O Jeff Varner λοιπόν αποφάσισε να κάνει outing σε ένα συμπαίκτη του χωρίς να τον ρωτήσει με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να του ζητήσει να αποχωρήσει. Ο Jeff Varner που ήταν παρουσιαστής ειδήσεων και δουλεύει πλέον ως μεσίτης, είχε ξεκινήσει να εργάζεται στη Allen Tate Realtors, αλλά δεκαεφτά μέρες μετά το ξεκίνημα του στην εταιρία, αφού βγήκε στον αέρα το επεισόδιο, τα αφεντικά του τον απέλυσαν.
Ο μεσίτης που το internet σχολίασε αρνητικά όσο κανέναν άλλο, υποστηρίζει ότι είχε πει στα αφεντικά του ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο θέμα με το Survivor, αλλά δεν θα μπορούσε να πει περισσότερα γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με το CBS που δείχνει το reality. Κρίμα για τον Jeff, αλλά η κακή συμπεριφορά σε αυτή την ηλικία έχει και συνέπειες. Του ευχόμαστε στο μέλλον να είναι πιο τυχερός.

Πηγή: Instyle.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top