ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Αισιόδοξο κλίμα.


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, ώστε να «εφοδιαστείς» με πληροφορίες και υλικό που σίγουρα θα σου χρησιμέψουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να «σκοτώσεις» την ώρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις!
Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να ευνοεί τα οικονομικά σου είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς.
Ερωτικά
Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για να ζήσεις μια «εξωτική» εμπειρία, με ένα πρόσωπο από αυτά που δεν συναντάς κάθε μέρα, αν όμως θελήσεις να «δέσεις» την σχέση σου, ίσως διαπιστώσεις ότι απλά δεν γίνεται! Μείνε λοιπόν στα ωραία που σου συμβαίνουν, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμη να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστες στιγμές, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη, ίσως έχεις μια «τεμπέλικη» όσο και ευχάριστη μέρα. Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και σημαντικές πληροφορίες-ενημερώσεις, που θα σε προσανατολίσουν σωστά στην πολιτική σου.
Ερωτικά
Η γοητεία σου μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο θα «βασανιστείς», είτε γιατί είναι δύσκολο να συνεννοηθείς μαζί του, είτε επειδή έχει μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία σε θέματα σχέσεων. Αν όμως θες να ζήσεις απλά μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια, τότε έχεις το ελεύθερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους και «πατέντες» για να γίνεις πιο αποτελεσματικός/η στις δράσεις σου αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου με σχετικά εύκολο τρόπο! Φαίνεται μάλιστα πως θα βρεις και τις κατάλληλες επαφές. Επιπλέον, φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τα προσόντα σου και να αναδειχθείς σε όποιον τομέα και αν κινείσαι. Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και διασκέδαση.
Ερωτικά
Όταν η ποιότητα της σχέσης σου εξαρτάται από το πόσο ανοικτός/η είσαι στην διαφορετικότητα, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα, αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη. Αναμένεται πάντως και μια πρόσκληση σε ένα κρυφό ραντεβού που υπόσχεται πολλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να πετύχεις άμεσα τους στόχους σου, ενώ ο Ερμής στους Διδύμους δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποια ενδιαφέροντα μυστικά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να συμπορευτούν μαζί σου.
Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσουν σε αυτό και τα ζεστά σου αισθήματα απέναντι σε πρόσωπα που ταλαιπωρούνται.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η επιθυμία σου να κινηθείς μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι μάλλον απίθανο να εκπληρωθεί, αφού παντού παραμονεύουν «αόρατα μάτια». Καλύτερα λοιπόν να δράσεις ανοικτά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και την συνείδησή σου καθαρή!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στο σύνολο των δράσεών σου, δίνοντας σου παράλληλα τη δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοικτά, αφού σίγουρα υπάρχουν και πράγματα που παίζονται στο παρασκήνιο. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να καλύψει επαρκώς και κάποιες πιο «ανάλαφρες» αναζητήσεις σου, σε ένα παρεΐστικο κλίμα.

Ερωτικά
Εξωτερικά όλα δείχνουν ειδυλλιακά, τελικά όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβλέψεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από επιλογές ή συμπεριφορές των άλλων. Κι όσο πιθανό είναι να λάβεις κρυφές βοήθειες σε ένα προσωπικό σου ζήτημα άλλο τόσο εύκολο είναι να παραπλανηθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σου ανοίγει «πόρτες» και μάλιστα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, κάτι που θα σου προσφέρει την «μαγιά» μιας περαιτέρω προόδου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο καλείσαι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει, ενώ θετικές είναι και οι προδιαγραφές για ένα ταξίδι ή για την επαφή σου με άτομα του εξωτερικού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, το οποίο συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, φαίνεται όμως ότι η εξέλιξη της σχέσης σας θα είναι ελαφρώς σκανδαλώδης! Μπορείς να αρκεστείς ωστόσο και στην ανταλλαγή φιλοφρονήσεων...

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε προωθούν κοινωνικά και ευνοούν τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σου «ανοίγει πόρτες» γι’ αυτό είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις. Επιπλέον, μπορείς να προμηθευτείς εργαλεία ή συσκευές που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση κι αναζητάς κάτι το διαφορετικό, ίσως ήρθε η στιγμή να το βιώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι πρόθυμος/η να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα πλαίσια. Κι αν βρεθείς «τετ α τετ» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θέλει και πολύ για να γίνει το πρώτο βήμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου από τους άλλους και σου ζητά να επικεντρωθείς στη βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και τη δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που είτε άμεσα είτε μελλοντικά μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου και κάθε είδους ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση. Επιπλέον, είναι μια καλή στιγμή για να «στήσεις» μια εμπορική δραστηριότητα αλλά και να ποντάρεις στη συνδρομή της τύχης.
Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, παρασυρμένος/η από τη συνήθεια της κατάκτησης! Αν πάλι προσδοκάς την επισημοποίηση μιας τρέχουσας κατάστασης, τότε θα γίνει αυτό που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο διευκολύνει τα εργασιακά σου, δεν παύει να σου προσφέρει εξυπηρετήσεις και βοήθειες σε όλα εκείνα που αποτελούν μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου. Μπορεί μάλιστα αυτό να προκύψει αβίαστα με την συνδρομή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.
Ερωτικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που διάκειται φιλικά απέναντί σου και ύστερα από διαδοχικές «ζυμώσεις» μπορεί η σχέση σας να γίνει πιο στενή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση και τα παρατράγουδά της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να το γλεντήσεις, αφού από πλευράς της σε «ανεβάζει» ψυχολογικά, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και «παιχνιδιάρικες» στιγμές με πρόσωπα που «ταιριάζουν τα χνώτα σας».Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, δίνοντας σου μια νέα προοπτική. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην πεις όχι.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να περάσεις καλά και να ξεφύγεις «από τα ίδια και τα όμοια», μπορεί να σε ωθήσει να ξανοιχτείς συναισθηματικά ή να κάνεις πράγματα για πρώτη φορά κι ίσως να περάσεις πολύ όμορφα αλλά το πρόβλημα είναι ότι από την στιγμή που θα δεις το θέμα σοβαρά, κάτι θα χαλάσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει πιο άνετος. Γενικότερα, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στη ζωή ενός οικείου σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ιδιαίτερα σε σχέση με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, ίσως μάλιστα η συγκεκριμένη επαφή να σου ανοίξει και επαγγελματικούς δρόμους. Αν όμως προχωρήσεις ίσως διαπιστώσεις ότι έχει και κάποιες υπέρ το δέον ανοικτές αντιλήψεις, αναφορικά με τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου συστήνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη όσο και ευχάριστη μετακίνηση. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να προβείς σε αλλαγές ή μεταβολές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο ευχάριστος.
Ερωτικά
Με τον Άρη να σε «πιλατεύει» στα ζητήματα καρδιάς, είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις την ορμή σου και δεν αποκλείεται να τα παίξεις όλα «σε μια ζαριά». Μπορεί βέβαια να γίνεις και το «μήλον της Έριδος», όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα όμως, σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος!
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rbr5mm
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top