ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Όταν ο Grant Tribbett άρχισε να βγαίνει με την κοπέλα του πέρσι, γνώριζε ότι η 5χρονη κόρη της ήταν μέσα στο πακέτο. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να της κάνει πρόταση 2 εβδομάδες πριν, ο Tribbett αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου και στις δύο.


Ο 29χρονος έβγαλε την κοπέλα του, Cassandra Reschar, και την κόρη της, Adrianna για πρωινό στην Indiana στις 27 Μαΐου.

Η Reschar έγραψε για την γλυκιά αυτή έκπληξη σε δημοσίευση στο Διαδίκτυο:

«Αφού φάγαμε πρωινό και ήλπιζα ότι δεν θα μου έκανε πρόταση μπροστά σε όλο τον κόσμο το Σάββατο το πρωί, φύγαμε», έγραψε η 26χρονη.

Της πήγε στο Ritchey Woods Nature Preserve και η Reschar κατάλαβε ότι είχε κάτι στο μυαλό του.

He asked five-year-old Adrianna: 'Can I be your daddy, to promise to love and protect you for the rest of your life?'

«Περπατήσαμε ένα μίλι μέσα στο δάσος, ενώ φορούσα ψηλοτάκουνα. Ήταν πραγματική περιπέτεια! Τελικά φτάσαμε σε ένα ξύλινο γεφυράκι στην μέση του δάσους και γονάτισε», είπε.

«Αφότου μου έκανε πρόταση, γονάτισε ξανά και έκανε πρόταση στην κόρη μου. Της είπε, “Adrianna, μπορώ να γίνω ο μπαμπάς σου; Υπόσχομαι να σε αγαπώ και να σε προστατεύω για την υπόλοιπη ζωή σου.” Μόλις είπε αυτά τα γλυκά λόγια, ξέσπασα πάλι σε κλάματα. Κανονικά κλάματα. Η καρδιά μου δεν άντεχε τόση αγάπη!»

Grant presented the five-year-old with a heart necklace when he popped the question

«Η Adrianna φώναζε χαρούμενη, “Επιτέλους έχω μπαμπά, μαμά, επιτέλους έχω μπαμπά!” Της έκανε δώρο ένα όμορφο συμβολικό κολιέ με μια καρδιά για να έχει πάντα μαζί της ένα κομμάτι της καρδιάς του.»

Την συγκινητική στιγμή φωτογράφισε η φίλη του ζευγαριού και φωτογράφος Mandi Gilliland, η οποία ήταν κρυμμένη εκεί κοντά.

Ο Tribbett και η Reschar γνωρίστηκαν μέσω Facebook και άρχισαν να βγαίνουν 7 μήνες πριν.

Είπε ότι πάντα δυσκολευόταν να βρει χρόνο για ραντεβού, γιατί έχει την πλήρη κηδεμονία της κόρης της.
Tribbett and Reschar met through Facebook and started dating seven months ago

«Οι τελευταίοι 6,5 μήνες δεν ήταν εύκολοι, αλλά με όλες τις αλλαγές που ήρθαν στο δρόμο μας, έχουμε γίνει πιο δυνατοί και αγαπάμε ο ένας τον άλλο», έγραψε η Reschar.

«Είδα έναν ελκυστικό, γοητευτικό εργένη να γίνεται ένας θετικός, τρυφερός και απολύτως ανιδιοτελής πατέρας για την κόρη μου.»


Πηγή: http://ift.tt/2sJC5c8
loading...
 
Top