ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδίτσος βάφτισαν την κόρη τους, το Σάββατο 17 Ιουνίου, στην αγαπημένη τους Μύκονο. Το μυστήριο
έγινε, σε στενό κύκλο, στον Πάνορμο και φυσικά ακολούθησε το καθιερωμένο πάρτι. Σε αυτή την περίπτωση γιόρτασαν και τα γενέθλια της μικρής Διώνης, όπως βαφτίστηκε, καθώς έγινε ενός έτουςς, δύο ημέρες νωρίτερα.

Η τελετή έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη που διαθέτει το κτήμα. Στο ίδιο μέρος που έγινε και ο γάμος του ζευγαριού τον Οκτώβριο του 2014.

Η νονά ήταν η Κατερίνα Κομνηνού, ξαδέρφη και μία από τις καλύτερες φίλες της Σίσσυς Φειδά. Η επιλογή του ονόματος έγινε από τους γονείς και ο λόγος ήταν απλά γιατί τους άρεσε πολύ.

Η νεοφώτιστη δεν έκλαψε καθόλου ούτε γκρίνιαξε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ενώ μαζί με τη μαμά τις έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους. Τόσο η γνωστή interior designer όσο και η κορη της φορούσαν δημιουργίες των Mi Ro και ήταν ασορτί.


Η Σίσσυ Φειδά, που ανέλαβε μαζί με την ομάδα της και όλη τη διακόσμηση στην εκκλησία αλλά και το πάρτι, συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την στιγμή και μοιράστηκε τα συναισθήματά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε η Διώνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο.


Με τους Mi-Ro, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη



Με τη Δέσποινα Μοιραράκη

Η μέρα αυτή ήταν μία από τις πιο όμορφες στη ζωή του ζευγαριού και σίγουρα η μικρη θα έχει πολλές φωτογραφίες για να βλέπει όταν μεγαλώσει τις οποίες τράβηξε η ταλαντούχα φωτογράφος και φίλη της Σίσσυς Φειδά, Μαρία Μαρκέζη. Τo TLIFE σου εξασφάλισε κάποιες από αυτές!


Πηγή: http://ift.tt/2syc9BD
loading...
 
Top