ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Δεν πρόλαβαν καλά – καλά να έρθουν στην Πάτρα και οι δύο φοιτήτριες από την Κόρινθο που σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές, αλλά ζουν εδώ κα ένα χρόνο μαζί, στο ίδιο διαμέρισμα, έχουν τρελάνει κόσμο.



Ο λόγος για δύο πανέμορφες κοπέλες 20 με 22 ετών που ζουν σε διαμέρισμα, σε δρόμο κοντά στην πλατεία Ομόνοιας, ανάμεσα σε αυτή και τα Ψηλάλωνια.

Οι δύο φοιτήτριες κάθε τόσο βγαίνουν στο μπαλκονάκι τους στο δεύτερο όροφο, πότε ντυμένες ανάλαφρα και πότε σχεδόν γυμνές, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της γειτονιάς. Είναι, άλλωστε, δύο κοπέλες εντυπωσιακές που ακόμα και ντυμένες να ήταν, πάλι θα έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, ενώ είχαν απασχολήσει τους άνδρες της γειτονιάς και κατά την περσινή τους διαμονή.

Το μέσα έξω στο μπαλκόνι, συνεχίζεται από την πρώτη μέρα που έχουν έρθει και ξεκινάει από το πρωί, όταν πίνουν το καφεδάκι τους και τρώνε τις φρυγανιές τους, φορώντας το baby doll τους, συνεχίζεται το μεσημεράκι που βγαίνουν με τα εσώρουχα τους ή και χωρίς το πάνω μέρος (το καλύπτουν) και ολοκληρώνεται το βράδυ που φορούν τα ρούχα της βραδινής τους εξόδου, ρούχα τόσα αποκαλυπτικά που είναι ακόμα πιο σέξι από τις προηγούμενες τους ενδυμασίες.

Που και που μάλιστα βγαίνουν φορώντας κάτι σαν πανιά, πετσέτες ή και σεντόνια, χωρίς τίποτα από μέσα. Καταλαβαίνετε τι έχουν πάθει οι θεατές…


Πηγή: http://ift.tt/2tH6sjw
loading...
 
Top