ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τζόκερ: το φετινό καλοκαίρι σίγουρα θα είναι διαφορετικό για εκείνον μετά τη χθεσινή κλήρωση. Η διαλογή έδειξε πως ήταν διπλά τυχερός...


Ο λόγος για τον έναν από τους δύο νικητές της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση του τζόκερ, που έφερε ακόμα ένα τζακ ποτ. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Ευθύμιου Πατσά στην οδό Αριστοδήμου 62 στην Καλαμάτα και ήταν τυχαίας επιλογής. Ο νικητής πήρε ένα σχετικά υψηλό ρίσκο αφού πόνταρε 59 ευρώ στο τυποποιημένο σύστημα και δικαιώθηκε. Έπιασε όλους τους αριθμούς εκτός από τον μαγικό του τζόκερ. Πλέον κάνει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον αφού έγινε πλουσιότερος κατά 57.757 ευρώ.
Ο δεύτερος και τελευταίος νικητής στην δεύτερη κατηγορία κατέθεσε το δελτίο στο πρακτορείο του Γιάννη Σουρέλη στην παραλία της Ύδρας. Κόστισε 10,50€ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Συμπλήρωσε δηλαδή ο ίδιος τους αριθμούς και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα. Και οι δύο δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους πράκτορες. Οι τελευταίοι από το πρωί δέχονται ερωτήσεις για τις ταυτότητες των νικητών, με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Μετά το νέο τζακ ποτ, την Κυριακή το Τζόκερ θα μοιράσει 5,7 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία! H κλήρωση Τζόκερ, χθες Πέμπτη 22-06-2017 (αριθμός κλήρωσης 1820), μοίραζε περισσότερα από 4.800.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1820) είναι οι εξής: 36, 5, 35, 12, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 8.
Πηγή: newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t2teF7
loading...
 
Top