ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Στις 24 Δεκεμβρίου, μια ομάδα Γάλλων επιστημόνων δημοσίευσε ίσως το πρώτο άρθρο με θέμα το squιrting.



Υπέβαλαν επτά γυναίκες που είχαν δηλώσει ότι έκαναν squιrting μέχρι και μια κούπα υγρού κατά την διάρκεια του σeξ σε υπερηχογράφημα πυέλου και μέσω αυτής της διαδικασίας κατέληξαν στο από πού προέρχεται το συγκεκριμένο υγρό και από τι αποτελείτο. Φίλες και φίλοι, είναι ούρα.
Έχουν υπάρξει άφθονες μελέτες σχετικά με τον γυναικείο αuνανισμό, αλλά η αυτή είναι η πρώτη -τουλάχιστον έτσι νομίζω- που επικεντρώνεται σε εκείνες τις γυναίκες που παράγουν μεγάλες ποσότητες υγρών κατά την διάρκεια του σeξ. Από την δεκαετία του ’80 και μετά όμως, έχει υπάρξει έντονη συζήτηση σχετικά με το αν αυτή η ας την πούμε «εκσπeρμάτωση» υφίσταται, ή αν πρόκειται για μια «ενήλικη» μορφή ενούρησης.
Πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν μελέτες που λένε πως ναι, υπάρχει κάτι που βγαίνει από τον κόλπο κατά την διάρκεια του σeξ και σίγουρα δεν είναι ούρα (λέγεται πως είναι υγρό από τον «γυναικείο προστάτη»). Αλλά σε αυτήν την συγκεκριμένη μελέτη -η πρώτη που επικεντρώνεται στις κυρίες που «βρέχουν» τα σεντόνια- η απάντηση είναι αρνητική ως προς αυτό. «Τα στοιχεία που έχουμε αυτήν την στιγμή, τα οποία στηρίζονται στις υπερηχογραφικές αναλύσεις καταδεικνύουν πως το squιrting είναι ουσιαστικά μια ακούσια εκπομπή ούρων κατά την διάρκεια της σeξουαλικής δραστηριότητας, έστω και αν υπάρχει και μια ελάχιστη συμβολή προστατικών εκκρίσεων στο υγρό που βγαίνει από το γυναικείο σώμα». Έτσι τουλάχιστον το θέτουν οι ερευνητές.


Πηγή: http://ift.tt/2t7k8Xq
loading...
 
Top