ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκαν και το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού ο μεγάλος Τελικός θα γίνει στις
5 Ιουλίου στην Αθήνα.

Τόσο η παραγωγή όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αναχωρήσει από την Καραϊβική και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα. Μια φωτογραφία, μάλιστα, “πρόδωσε” την άφιξη του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη, αφού ο παρουσιαστής του δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην συμπρωτεύουσα, με την σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, την αδερφή του, Κασσιανή Τανιμανίδη και την μητέρα του.

Η σελίδα στο Facebook του εστιατορίου, ανέβασε χθες Πέμπτη φωτογραφία με τον Σάκη να ποζάρει στο μαγαζί, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Τανιμανίδης για να μας αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει και στην Ελλάδα”.

Το TLIFE επικοινώνησε με το εστιατόριο, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και επιβεβαίωσε ότι ο Σάκης βρισκόταν εκεί με την αγαπημένη του Χριστίνα και την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής του Survivor προτίμησε να πάει κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ώστε να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα, δηλαδή την οικογένειά του και τους φίλους του, που είχε να τους δει πέντε ολόκληρους μήνες.

Δες την φωτογραφία:



Πηγή: http://ift.tt/2t2ID8e
loading...
 
Top