ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

To Survivor έχει μπει πια για τα καλά στην τελική του ευθεία και ήδη οι 4 φιναλίστ που
θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση του επάθλου των 100.000 ευρώ έχουν βγει και πλέον κανείς δεν ξέρει πού θα «κρυφτούν» μέχρι να επιστρέψουν στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τελικού.

Ο Ντάνος, ο Μάριος, ο Βασάλος και ο Αναγνωστόπουλος, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές είναι οι 4 που παραμένουν στο παιχνίδι και προκρίνονται στα ημιτελικά, πρέπει να μείνουν μακριά από τον... έξω κόσμο και γι' αυτό πληροφορίες τους θέλουν να μεταφέρονται στο... φρούριο του Ατσούν Ιλιτζαλί στα τουρκικά παράλια, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό των εκπλήξεων που ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός, το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν γνωρίζει κανένας ακόμα τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού και τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Και τούτο, διότι με τόσες... διαρροές φέρεται να είναι αρκετά δυσαρεστημένος, αφού διαπιστώνει πως σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία, στην Ελλάδα προκύπτουν όλες οι εξελίξεις για το Survivor στα Media, πριν την παρουσίασή τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Πηγή: http://ift.tt/2rJA4eC
loading...
 
Top