ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το φλερτ του Έλληνα παίκτη με την Τουρκάλα Sabriye Şengül βρέθηκε στο επίκεντρο της βραδιάς!



Το Survivor Ελλάδα Τουρκία που είδαμε στις οθόνες μας πριν από μερικές εβδομάδες, χτύπησε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης. Όμως, δεν ήταν μόνο τα αγωνίσματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ήταν και ένα φλερτ, ένας έρωτας που γεννήθηκε εκείνες τις μέρες…

Όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί σε έναν χώρο για φαγητό και γλέντι, η τουρκάλα παίκτρια Sabriye Şengül, πήγε στο τραπέζι των Ελλήνων και πρόσφερε ένα πιάτο με τζατζίκι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και της έδωσε ένα λουλούδι και ένα φιλί στο μάγουλο. Η ίδια του ανταπέδωσε με ένα… χαστούκι!

Σε συνέντευξη που έδωσε στη συνέχεια, στην κάμερα του τουρκικού Survivor, η Sabriye Şengül ανέφερε: «Αυτός που με επηρέασε πιο πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος. Δεν είδα κάποιον στη ζωή μου τόσο γλυκό, τόσο θερμόαιμο, τόσο ντροπαλό και τόσο χαριτωμένο. Πραγματικά ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα, δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος. Πραγματικά ερωτεύτηκα, μακάρι να είχα ένα φλερτ σαν τον Κωνσταντίνο, ντροπαλός, ευγενικός, χαριτωμένος και γλυκός»!

Στο ελληνικό στρατόπεδο, οι Μαχητές τρόλαραν τον Κωνσταντίνο. «Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει, ο πλοκάμιας», του είπε ο Γιάννη Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που με έπεισε, δεν θα είχα πάρει το θάρρος. Το προχώρησα λίγο κι έδωσα κι ένα φιλάκι».

Χθες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε ο τουρκικός τελικός του Survivor. Νικητής αναδείχθηκε ο Ogeday Girişken. Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

Νωρίτερα όμως, ο Acun Ilicali έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον «έρωτά» του με τη Sabriye Şengül. «Ο Κωνσταντίνος μιλούσε για σένα», της είπε ο παρουσιαστής. «Είναι κακό για μένα αυτό;», ρώτησε γελώντας εκείνη. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sxg9T2
loading...
 
Top