ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Εδώ είναι ένα βίντεο που είναι εγγυημένο πως θα κάνει την ημέρα σας λίγο πιο φωτεινή. Αν μεγαλώσατε με ένα σκυλί στο σπίτι, τότε γνωρίζετε ήδη ότι δεν υπάρχει πραγματικά μεγαλύτερο από τους γονείς για τα μικρά τους. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το συγκινητικό βίντεο των δύο μικροσκοπικών νεογέννητων, ο δεσμός που ένα παιδί σχηματίζει με το σκύλο του είναι διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο θα ζήσει στη ζωή.

Τα σκυλιά δεν είναι απλά ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ενεργούν ως ήρωες μας, όταν περνάμε άσχημα, προστάτες μας, όταν τους χρειαζόμαστε περισσότερο, και πολλές φορές ως δάσκαλοι μας, όταν εμείς δεν το συνειδητοποιούμε καν.

Τα σκυλιά βοηθούν τα παιδιά να μάθουν για την ευθύνη, την συμπόνια, την οικογένεια και τη φιλία. Είναι επίσης μερικές από τις καλύτερες babysitter. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πώς οι τετράποδοι φίλοι μας είναι συχνά ήπιοι γίγαντες, όταν πρόκειται για τη φροντίδα των μικροσκοπικών άνθρωπων. Οι γονείς του Adam και του Evo έπιασαν την αξιολάτρευτη στιγμή που το σκυλί τους αγκαλιάζει τον μικρό γιο τους, σαν να ήταν δικό του κουτάβι.



newsone.gr


Πηγή: http://ift.tt/2s27MeV
loading...
 
Top