ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Καλεσμένος στο «Πρω1νό» ήταν ο Bo, το πρωί της Παρασκευής. Ο ράπερ και συνθέτης αναφέρθηκε στα αλισβερίσια που είχαν τόσο οι «Διάσημοι» όσο και οι «Μαχητές» με τους ντόπιους του Αγίου Δομίνικου, ώστε να εξασφαλίσουν τροφή.



Θυμίζουμε ότι πρώτη, η Σόφη Πασχάλη, είχε παραπονεθεί έντονα στην κάμερα του «Survivor» για ένα ψάρι που υποτίθεται ότι είχε ψαρέψει ο Ντάνος και το είχε μοιραστεί με άλλα δύο άτομα. Η δασκάλα της yoga για ευνόητους λόγους «βάφτισε» ψάρι το φαγητό που είχαν ανταλλάξει οι συμπαίκτες της, με αντικείμενα, με τους ντόπιους.

Η αποκάλυψη για τις ανταλλαγές έγινε από τον Σάκη Τανιμανίδη σε κάποιο συμβούλιο. Ο παρουσιαστής με αυστηρό ύφος προειδοποίησε τους παίκτες να μην ανταλλάξουν ξανά τρόφιμα με αντικείμενα γιατί όπως είχε πει, θα υπήρχαν συνέπειες. 

Ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του στον φτωχό βαρκάρη που τους μετέφερε

Όπως παραδέχτηκε για ακόμη μία φορά ο Bo, πράγματι έγιναν κάποιες ανταλλαγές με τους ντόπιους της περιοχής. «Μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα βγω έξω να βρω κάτι να φάω. Εσύ μου δίνεις λίγο ρύζι και πέντε καρύδες, αλλά ''Survivor'' δεν σημαίνει κάνω τα αγωνίσματα και δεν τρώω. Κάποιες φορές είχαμε στο μυαλό μας: ''Μήπως να βγούμε έξω να βρούμε κάτι να φάμε, να επιβιώσουμε πραγματικά''; Αυτό έγινε κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε», είπε ο Bo.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον βαρκάρη που τους μετέφερε στα αγωνίισματα, ο οποίος αντιμετώπιζε θέμα επιβίωσης. «Ισχύει ότι ο βαρκάρης είχε οικονομικό πρόβλημα. Όλοι οι άνθρωποι οι ντόπιοι, είναι πολύ φτωχοί. Ο βαρκάρης και η οικογένειά του, μας έδιναν τόση δύναμη κάθε φορά που πηγαίναμε στο αγώνισμα και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν στην κυριολεξία ρεύμα, νερό», είπε ο Bo. 

Δεν δίστασε να αποκαλύψει δε, ότι ο Ντάνος έδωσε στον βαρκάρη τα παπούτσια του, τα οποία στην παραγωγή ισχυρίστηκε ότι έχασε. Όπως τόνισε, ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι δεν έδωσε τα παπούτσια του για να τα ανταλλάξει με φαγητό, αλλά για να βοηθήσει τον φτωχό βαρκάρη με την πολυμελή οικογένεια. Εκείνος, για να του ανταποδώσει μπορεί του έδωσε στη συνέχεια φαγητό, αλλά η κίνηση του Ντάνου, δεν έγινε στο πλαίσιο μίας «εμπορικής συναλλαγής».

«Σε κάθε σενάριο υπάρχουν διάφορες οπτικές. Δηλαδή μπορεί να σου αρέσει το ρολόι μου και να σου τω δώσω. Να σου πω: ''Πάρ'το ρε φίλε. Χαλάλι σου. Εσύ δεν έχεις!'' Και μετά να μου δώσεις ένα μπουκάλι νερό. Δεν έγινε επί τούτου: ''θα σου δώσω αυτό, δώσε μου εκείνο''.
Οι «ανταλλαγές» έγιναν με άλλο κίνητρο...», είπε ο ράπερ. 

Ο βαρκάρης τους έφερνε προμήθειες; «Ο άνθρωπος δεν είχε για τον εαυτό του να φάει, σε μας θα έφερνε προμήθειες; Μας έφερε 2-3 φορές λίγη ζάχαρη, ένα κομμάτι ψωμί, ψιλοπράγματα. Πάντως, φεύγοντας από εκεί, κάναμε κάποιοι ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες», απάντησε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tVKWXt
loading...
 
Top