ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Διαβάστε τι σκέφτεται να κάνει ο Μπεσνίκ Χάσι στο παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. 



Λίγες ώρες έμειναν για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτιζάν και οι προβλέψεις για τους 11 που θα επιλέξει ο Μπεσνίκ Χάσι είναι πολύ δύσκολες.

Παρόλα αυτά, από αυτά που έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις και τα φιλικά ο 46χρονος τελικός, μπορεί να βγει θεωρητικά η 11άδα που θα παραταχθεί στο στάδιο της Παρτιζάν.

Στο τέρμα -παρότι ταλαιπωρείται από πυρετό- αναμένεται να πάρει θέση ο Στέφανος Καπίνο, δεξί μπακ θα είναι ο Φιγκέιρας, καθώς ο Ομάρ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Κούτρης.

Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό του Ρομαό με τον Ρέτσο, παρόλα αυτά υπάρχει περίπτωση να μεταφερθεί ο πρώτος στη μεσαία γραμμή και να αντικατασταθεί στα στόπερ με έναν εκ των Σισέ ή Βούκοβιτς.

Αν, πάντως, αγωνιστεί στην άμυνα ο Ρομαό, τότε ο Σιώπης θα είναι το "εξάρι" που θα έχει μπροστά του, τους Οτζίτζα και Φορτούνη, με τους επικρατέστερους ακραίους να είναι οι Μάριν και Πάρντο, με τον Καρσελά να διεκδικεί κάποιες πιθανότητες για βασικός.

Τέλος, στην επίθεση ο Χάσι αναμένεται να κάνει την έκπληξη χρησιμοποιώντας τον Μπεν, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, εν αντιθέσει με τον Εμενίκε, που φαίνεται πως ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για 90λεπτο.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2v1zONh
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top