ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτός ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος:








Απλά απαιτεί από όλους να βάλουν την ζωή στη δουλειά τους και να ακολουθήσουν την καρδιά τους.


Ας αρχίσουμε να το κάνουμε από  σήμερα!

Για να πάρετε έμπνευση, θα σας δείξουμε αρκετές φωτογραφίες από σπουδαίους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους θαυμάσια, και ακόμα και σώζουν ζωές.


19. Πυροσβέστες στη Φλόριντα 

Ένας ηλικιωμένος άντρας στη Φλόριντα έκοβε το γκαζόν όταν έπαθε ξαφνικά καρδιακή προσβολή. Αυτοί οι πυροσβέστες όχι μόνο τον βοήθησαν με την κατάστασή του, αλλά έμειναν και πίσω για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.


18. Ένας αστυνομικός στο Τέξας

Αυτός ο αστυνομικός εργάστηκε σκληρά χωρίς ανάπαυση για πολλές ώρες βοηθώντας τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ. Ως αποτέλεσμα, απλά λιποθύμησε από την εξάντληση.

17. Βοηθοί στάθμευσης

Οι υπάλληλοι στάθμευσης σε μια πόλη της Νότιας Αφρικής έχουν κουραστεί από τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα σε χώρους στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εγκατέστησαν αυτήν την πινακίδα και το πρόβλημα επιλύθηκε.

16. Ένας κομμωτής

Ο κομμωτής Μαρκ Μπούστος ξοδεύει τις ημέρες που δεν δουλεύει, παρέχοντας δωρεάν κουρέματα στους άστεγους.


15. Ένας έμπορος

Αυτός ο υπάλληλος φαίνεται να παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Καθώς ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη περίοδος, αυτός ο άνθρωπος δημιούργησε έναν τεράστιο χιονάνθρωπο με κουτιά από ποτά για να ευχαριστήσει τους πελάτες.

14. Ένας υπάλληλος επιβίβασης σκύλου

Αυτό το κορίτσι πέρασε 3 χρόνια δουλεύοντας σε μια μονάδα επιβίβασης σκύλου, και έπειτα πήρε άλλη δουλειά. Είχε φροντίσει αυτό το σκυλί για 6 μήνες. Προφανώς, το κορίτσι έκανε την δουλειά της πολύ καλά επειδή, μετά από 3 εβδομάδες που δεν την είδε, το σκυλί ήταν πολύ χαρούμενο που συναντήθηκαν ξανά.


13. Ένας δάσκαλος

Αυτός ο δάσκαλος πηγαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον σοβαρά ασθενή μαθητή του και να του πει για όλα όσα συνέβησαν στο σχολείο εκείνη την ημέρα.


12. Ένας ταχυδρόμος
 

Τα Χριστούγεννα είναι ο πιο απαιτητική περίοδος για τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους. Όλοι βιάζονται να στείλουν χαιρετισμούς ο ένας στον άλλο και συχνά δεν μπορούν να καταφέρουν να το πράξουν εγκαίρως. Αυτός ο ταχυδρόμος αποφάσισε να σπάσει τη συνηθισμένη ρουτίνα, έτσι ώστε κάθε κάρτα και δώρο να φτάσουν στον παραλήπτη εγκαίρως.


11. Ένας σερβιτόρος

Αυτός ο σερβιτόρος βοήθησε υπομονετικά μια ανάπηρη κυρία να φάει έτσι ώστε ο κουρασμένος σύζυγός της να μπορεί επίσης να χαλαρώσει και να τελειώσει το φαγητό του.

10. Ένας υπάλληλος καταστήματος καυσίμων

Ο Μάικ εργάζεται σε ένα κατάστημα καυσίμων. Η ασυνήθιστη εμφάνισή του έχει ως στόχο να κάνει κάθε επισκέπτη να χαμογελάσει τουλάχιστον μία φορά.

9. Ένας αστυνομικός

Μια έγκυος γυναίκα περπατούσε με το σκυλί της, όταν αυτό ξαφνικά έφυγε και δεν μπορούσε να τρέξει να το πιάσει. Αλλά αυτός ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν κοντά, πήγε να πιάσει το σκυλί και το έφερε πίσω.


8. Ένας κομμωτής παιδιών

Αυτός ο κομμωτής γνωρίζει πώς να δουλεύει με τα παιδιά, ώστε να μην κλάψουν. Το βασικό είναι να κάνουμε αυτό το έργο ανεπαίσθητα, αλλά τέλεια.

7. Ένας οδηγός της Uber

Αυτός ο οδηγός της Uber είναι καλά προετοιμασμένος για να συναντήσει τους πελάτες του: έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας επιβάτης στο αυτοκίνητό του.

6. Ένας υπάλληλος εστιατορίου

Αυτός ο υπάλληλος εστιατορίου πήρε μια ομπρέλα από ένα τραπέζι έξω, για να συνοδεύσει έναν ηλικιωμένο άνδρα ως στο αυτοκίνητό του μέσα στη βροχή.


5. Υπάλληλοι Πιτσαρίας

Μια Πιτσαρία προσκάλεσε θερμά όσους δεν ήταν καλά οικονομικά, προσφέροντας ένα εορταστικό δείπνο μαζί τους.


4. Ένας οδηγός λεωφορείου

Όταν μια ηλικιωμένη κυρία έβγαινε από το λεωφορείο, σχεδόν έπεσε. Ο οδηγός παρατήρησε ότι τα κορδόνια της είχαν λυθεί και κατέβηκε από το λεωφορείο για να της το πει. Η κυρία απάντησε ότι το γνώριζε και ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι απλά δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι ο οδηγός έδεσε τα κορδόνια για αυτήν. Η κυρία ήταν τόσο συγκινημένη που έστειλε ένα φιλί προς το λεωφορείο.

3. Ένας χαμογελαστός πυροσβέστης

Αφού αυτή η φωτογραφία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, ο Σον Γουίμπε ονομάστηκε ο Φωτογενής πυροσβέστης. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Σον σώζει μια ηλικιωμένη κυρία κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας. Γιατί χαμογελάει έτσι; Στην πραγματικότητα, η γυναίκα του δήλωσε: «Ω, δεν με έχουν κρατήσει έτσι από την ημέρα του γάμου μου».


2. Πολίτες του Αλμάτι

Αρκετοί περαστικοί σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν έναν σκύλο που έπεσε σε μια λίμνη στο Αλμάτι του Καζακστάν.

1. Ένα γενναίο σκυλί

Αυτό το αγόρι έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο για να σώσει το κουτάβι του, κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας στο Βιετνάμ.


Πηγή: http://ift.tt/2hsHcrS
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top