ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.



Μιλώντας στο «Πρωϊνό», ο ίδιος ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top