ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Λίγες αραιές νεφώσεις, πυκνότερες στην ανατολική Θεσσαλία , στην κεντρική Μακεδονία και στα νησιά του Αιγαίου, όπου ενδέχεται να σημειωθούν και τοπικές βροχοπτώσεις, περιμένουμε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατόρια κατά τόπους θα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 και τοπικά 17 στη δυτική Ελλάδα, από 7 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 με 5 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα  για τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια του νομού.  Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Στη Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ  η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top