ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με μια επιτυχημένη της μάρκας αυτοκινήτων στην
Ελλάδα, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την μάρκα περίπου το Καλοκαίρι.Παρά την άρνηση της Μητρικής εταιρείας και την άρνηση του ίδιου σήμερα αφέθηκε ελεύθερός από την εταίρεια.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έστειλε η εταιρεία ο κ. Ιωάννης Πετούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, με άμεση ισχύ από 19 Ιανουαρίου 2018. Η Volvo Car Hellas ευχαριστεί τον κ. Πετούλη για την προσφορά του τα τελευταία 9 χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές του αναζητήσεις. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, με σχετικό δελτίο Τύπου. Στο ενδιάμεσο διάστημα, καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου και νομικής εκπροσώπου της Volvo Car Hellas θα εκτελεί η κα Όζγκε Καρβούνη, παράλληλα με τα υφιστάμενα καθήκοντά της ως Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας.
Επί θητείας του η Σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχή κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων στη χώρα μας έχοντας παράλληλα ένα από τα υψηλότερα μερίδια σε όλη την Ευρώπη. Η Volvo Car Ελλάς επί Προεδρίας Πετούλη ήταν μία κερδοφόρα επιχείρηση, ενώ και οι αντιπρόσωποι της Volvo στην Ελλάδα, τον εκτιμούν ιδιαίτερα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top