ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κρατώντας αγκαλιά τον 9χρονο γιο της, η Edna Cedrick ακόμα είναι σοκαρισμένη από το χαμό του άλλου της γιου, του 9χρονου δίδυμου αδερφού του ζωντανού γιου της, που τον απήγαγαν αδίστακτοι κυνηγοί και τον αποκεφάλισαν με σκοπό να πουλήσουν τα μέρη του σε μάγους, που εξασκούν μαύρη μαγεία.


Η οικογένεια, που ζει στο Μαλάουι, κοιμόταν στο σπίτι τους, όταν άρπαξαν το αγόρι μέσα από τα χέρια της και το σκότωσαν, επειδή έχει αλμπινισμό. Όταν κάλεσαν οι αρχές τη μητέρα να αναγνωρίσει το γιο της, η αστυνομία της έδειξε το αποκεφαλισμένο κεφάλι του.

Το υπόλοιπο σώμα ήταν τεμαχισμένο με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργικά μαύρης μαγείας. Το αγόρι είναι το τελευταίο θύμα κυνηγών που δρουν στη νότια Αφρική, που στοχεύουν άτομα με αλμπινισμό για τα μέρη του σώματός τους, που χρησιμοποιούνται σε φίλτρα από μάγους γιατρούς, που ισχυρίζονται ότι φέρνουν πλούτο και καλή τύχη.



Η μητέρα του αγοριού δήλωσε ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας, όταν άκουσε να κλωτσάνε τη πόρτα του σπιτιού της, όσο έλειπε ο άντρας της. Με δάκρυα στα μάτια διηγείται: “Πριν καταλάβω τι συνέβαινε, έκοψαν το δίχτυ για τα κουνούπια και άρπαξαν ένα από τα δίδυμα. Τον άρπαξα από τη μέση, και την ίδια στιγμή προστάτευα το άλλο παιδί με τη πλάτη μου.” Όταν δεν μπορούσαν να την συγκρατήσουν, ένας από τους άντρες της έκανε μια χαρακιά στο μέτωπό της. “Αυτό με αποσυντόνισε, και έχασα το γιο μου μέσα από τα χέρια μου. Φώναξα για βοήθεια, αλλά όταν οι συγγενείς μου έφτασαν στο σπίτι, είχαν εξαφανιστεί.” Ο αδερφός του χαμένου παιδιού ρωτάει συνεχώς που βρίσκεται, και η μητέρα κρύβοντας την αλήθεια, του λέει ότι θα επιστρέψει.

Τουλάχιστον 18 άτομα με αλμπινισμό έχουν δολοφονηθεί στο Μαλάουι από το Νοέμβριο του 2014, και άλλα πέντε άτομα έχουν απαχθεί και αγνοούνται, σύμφωνα με αναφορά της Διεθνής Αμνηστίας. Ο αριθμός των δολοφονιών πιθανόν να είναι μεγαλύτερος, καθώς σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές οι φόνοι ποτέ δεν αναφέρονται στις τοπικές αρχές. Οι αρχές έχουν καταγράψει και περιπτώσεις, όπου ξεθάβονται παράνομα πτώματα με αλμπινισμό.












viralman.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top