ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτή η γυναίκα πίνει γάλα από μπιμπερό και φοράει πάνε, γιατί θέλει να ζει ως ενήλικο μωρό. 

Η Τόρι Χαρτ φοράει φορμάκια, βλέπει κινούμενα σχέδια και μιλάει μωρουδίστικα.

Η 18χρονη συμμετέχει σε ένα «παιχνίδι ηλικίας.» Συγκεκριμένα, συμμετέχει στο Adult Baby Diaper Lovers και Daddy Dom Little Girl, μια ενίοτε ερωτική πρακτική που σχετίζεται με τον σαδομαζοχισμό.

Η Τόρι Χαρτ ζει με τη μαμά της στο νότιο Όρεγκον.

Η 18χρονη εργάζεται σε μια αλυσίδα φαστ φουντ και υποστηρίζει ότι ντύνεται σαν μωρό, επειδή είχε κακοποιηθεί σeξουαλικά ως παιδί και δεν είχε ποτέ παιδική ηλικία.

Έχει δώσει μάχη με την κατάθλιψη, το άγχος και τις διατροφικές διαταραχές και ισχυρίζεται ότι η παλινδρόμηση στην παιδική ηλικία είναι παρηγορητική και της επιτρέπει να διεκδικήσει ξανά τα χαμένα παιδικά της χρόνια.

Η Τόρι δεν έχει αγόρι, αλλά έχει έναν άντρα που κάνει την νταντά που πολλές φορές παίρνει τον ρόλο του γονιού, αλλάζοντας τις πάνες της και λέγοντάς της τι να κάνει.

Της δίνει τιμωρίες όπως να γράψει πολλές φορές κάτι ή να κάθεται στην γωνία. Επίσης, την επιβραβεύει με λιχουδιές ή ταινίες στο σινεμά.

Η Τόρι αναφέρει ότι συνήθως συμπεριφέρεται ως 3χρονη και αυτό την κατατάσσει στην κατηγορία των «μικρών», αλλά μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε ηλικία θέλει μέχρι τα 10 ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε μέρα.

«Μου επιτρέπει να διεκδικήσω ξανά την παιδική μου ηλικία. Η ιδέα είναι ότι υποβάλλεις τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον και να του δώσεις την εξουσία να είναι υπεύθυνος για την ευημερία σου. Μιλάω με την μωρουδίστικη φωνή μου και αν είμαι αναστατωμένη κλαίω. Επίσης, μπορεί και να περπατήσω με τα γόνατα στο πάτωμα», ανέφερε η Τόρι.

Παρόλο που οι 2.000 ακόλουθοί της στο Instagram πιστεύει ότι αυτός ο ρόλος της σχετίζεται με σeξουαλικά φετίχ, η Τόρι ισχυρίζεται ότι δεν έχει κανένα σeξουαλικό ενδιαφέρον.

«Διαγνώστηκα με άγχος και κατάθλιψη πριν από 4 χρόνια και πήρα πολλές φαρμακευτικές αγωγές, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Ένιωθα σαν ζόμπι. Μετά βρήκα αυτή την κοινότητα, τους ανθρώπους που αγαπώ και αυτό που μου αρέσει να κάνω και άφησα τα φάρμακα», ανέφερε η Τόρι.

«Αυτή η διαδικασία με έχει κάνει πιο δυνατή, πιο ευτυχισμένη και μου έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.»

Στην αρχή, η Τόρι ανησυχούσε για την άποψη που θα δημιουργούσαν οι άλλοι για αυτή την επιλογή και ανέφερε ότι υπήρχαν πολλές παρεξηγήσεις ειδικά με ανθρώπους που νόμιζαν ότι αυτή η κατάσταση σχετιζόταν με την παιδοφιλία.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν κάνει τίποτα σeξουαλικό, όταν μπαίνει στον ρόλο του μωρού και το βλέπει απλά σαν έναν τρόπο να εκφράσει τον εαυτό της.

«Παρά τα στερεότυπα και το στίγμα ότι είμαστε παιδόφιλοι, δεν είμαστε και αν μας γνωρίσει κάποιος θα καταλάβει ότι είμαστε καλοί και φυσιολογικοί άνθρωποι», ανέφερε η 18χρονη.

Η Τόρι υποστηρίζει ότι οι φίλοι και η οικογένεια της στηρίζουν αυτή την επιλογή της.


















Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top