ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα φαίνεται πως είναι η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του.



Όπως αναφέρει η Espresso, η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα.

Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

Η Χριστίνα Ψάλτη αποφεύγει να μιλάει όπως είναι γνωστό δημόσια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη για θέματα που την αφορούν. Πηγές του στενού φιλικού της κύκλου, διαψεύδουν μάλιστα τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top