ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα ωραιότερα look από το φεστιβάλ Coachella -Boho, εκκεντρικά, καλοκαιρινά

Η άνοιξη ήρθε και σήμανε την έναρξη της φεστιβαλικής περιόδου. Τα μουσικά φεστιβάλ της άνοιξης και του καλοκαιριού μόλις ξεκίνησαν και αυτό από μόνο του μας παρασύρει σε μια τρελή διάθεση.
Διάθεση για πολλή μουσική και χορό, ενώ φυσικά το στιλ μας δεν θα μείνει ανέπαφο από αυτό το κύμα χαράς, διασκέδασης και ανεμελιάς.
Το φεστιβάλ Coachella είναι ένα από αυτά και έχει την δύναμη να μετατρέπει την έρημο της Καλιφόρνια σε It place, και σημείο συνάντησης κορυφαίων καλλιτεχνών και των πιο στιλάτων fashionista.
Τις πρώτες δύο μέρες με την Beyonce και τον ραπερ The Weeknd να τα δίνουν όλα πάνω στην σκηνή και να κλέβουν την παράσταση, τα fashion girls δεν θα μπορούσαν παρά να βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση και το λουκ τους.
Στα φεστιβάλ το στιλ είναι πιο bohemian από ποτέ.
Πλεχτά κροσέ κομμάτια, από τοπ και ζακέτες μέχρι μπικίνι και καυτά σορτσάκια. Κρόσσια, δερμάτινα τζάκετ, μικροσκοπικά τοπ και δαντελένια bralette, παντελόνες, διάφανες φούστες και τα must have παπούτσια για festival φέτος , οι καουμπόικες μπότες είναι μόνο μερικά από όσα επέλεξαν οι πιο στιλάτες.
@alessandraambrosio@alessandraambrosio Από άποψη beauty, το glitter και οι αστραφτερές πέτρες στο πρόσωπο είναι ακόμα hot τάση, ενώ τα μαλλιά είτε πιάνονται σε κοριτσίστικα space buns, πλεξούδες ψαροκόκαλο, ή πέφτουν λυτά και κυματιστά.
Τα αξεσουάρ όμως παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Fashion bloggers και influencers φορούν εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, με στενό σκελετό ή πολύχρωμους φακούς, πολλά διαφορετικά κοσμήματα φορεμένα μαζί και τσαντάκια μέσης!
Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από τις δύο πρώτες ημέρες του φεστιβάλ. Βλέποντας τις εικόνες δεν γίνεται να μη σου μεταδώσουν το vibe.
To Coachella είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για το στιλ στις συναυλίες αλλά και για το σωστό boho λουκ.
@alessandraambrosio@alessandraambrosio @laisriebeiro@laisriebeiro @retroflame@retroflame @talita_c@talita_c @camilacoelho@camilacoelho @taylor_hill@taylor_hill @carodaur@carodaur @camilacoelho@camilacoelho @rocky_barnes@rocky_barnes @lululus@lululus @styleheroine@styleheroine
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top