ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ιταλία είναι μια όμορφη χώρα με μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά τοπία και
χαρακτηριστικά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι τραβηγμένες από το διάσημο Cinque Terre. Οι τουρίστες το επιλέγουν για να θαυμάσουν τα όμορφα χωριά κατά μήκος της ακτής αλλά και τα γραφικά, μικρά σοκάκια.

Ιδιαίτερα κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι, οι ντόπιοι διακοσμούν και φροντίζουν πάντα αυτά τα μικρά και όμορφα δρομάκια τοποθετώντας πολύχρωμα λουλούδια και φυτά. Οι γάτες έρχονται και συμπληρώνουν το ήδη όμορφο τοπίο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες 

Perierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένιαPerierga.gr - Τα στενάκια της Ιταλίας που μοιάζουν παραμυθένια


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top