ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, είναι και επίσημα σύζυγοι από χθες, οπότε και τελέστηκε
ο παραμυθένιος γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ. Επόμενο βήμα για τους νεόνυμφους το ταξίδι του μέλιτος, που παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό». Το βέβαιο είναι πως το ζευγάρι θα παραμείνει στη Βρετανία ως τις 22 του μηνός, οπότε και είναι προγραμματισμένο το πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Καρόλου.

Ο πρίγκιπας και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν ταξιδέψει σε πολλές περιοχές του κόσμου, οπότε γεννάται το ερώτημα εάν θα επιλέξουν έναν παλιό αγαπημένο, ίσως, προορισμό.

Τον γρίφο αυτό προσπαθεί να λύσει το CNNi, δίνοντας οκτώ πιθανά μέρη που θα μπορούσε το βασιλικό ζευγάρι να περάσει τον «μήνα του έρωτα». Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί.

Μποτσουάνα, Αφρική

Η χώρα αυτή της Νότιου Αφρικής έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση του ζευγαριού. Θεωρείται πως ο έρωτας τους άνθισε το καλοκαίρι του 2016 όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στη Μποτσουάνα για να συνοδέψει κοντά στον πρίγκιπα, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για δουλειές.
Ένα χρόνο αργότερα, το λαμπερό ζευγάρι επέστρεψε για σαφάρι, ενώ και η πέτρα του δαχτυλιδιού αρραβώνα που έδωσε ο Χάρι στην πριγκίπισσα του είναι από την περιοχή.

Μάλιστα, ο Χάρι έχει αναφερθεί στο παρελθόν στην Μποτσουάνα χαρακτηρίζοντας την «δεύτερο σπίτι του». Ωστόσο, τα βρετανικά δίκτυα στοιχηματίζουν πως το ζευγάρι θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στη Ναμίμπια.

Ποζιτάνο, Ιταλία

Εάν το ζευγάρι επιλέξει έναν κοντινό προορισμό, το Ποζιτάνο θα μπορούσε να βρίσκεται στη λίστα, σχολιάζει το CNNi, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ είχε επισκεφτεί την περιοχή αυτή, που απέχει μιάμιση ώρα από την Νάπολη, το 2016 και είχε εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές της.
Το Ποζιτάτο είναι ένα πανέμορφο και γραφικό μέρος που ο δήμαρχος εισήγαγε πρόσφατα «τέλη φωτογραφίας» ύψους $1.230 για διαφημιστικούς ή εμπορικούς σκοπούς, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, οπότε είναι σίγουρα ένας αξιόλογος υποψήφιος προορισμός.

Ύδρα, Ελλάδα

Οι ομορφιές της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ταξιδιωτικές προτάσεις, με το CNNi να αναφέρει ως πιθανό προορισμό για τον μήνα του μέλιτος του βασιλικού ζευγαριού την Ύδρα.
Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε το νησί το 2016 για να κάνει το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου της, το 2016. Θα επιστρέψει άραγε με τον αγαπημένο της;


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top